Váratlan fordulat, Supka Attila maradt a Pécs edzője

Vágólapra másolva!
2012.12.07. 12:25
null
Supka Attila tavasszal is marad Pécsen (Fotó: Veres Viktor)
Nem akármilyen fordulattal zárult a Pécs labdarúgócsapatának mai sajtótájékoztatója. Matyi Dezső tulajdonos ugyanis megtartaná vezetőedzőnek Supka Attilát, akit korábban már menesztett.

Sok mindenre lehetett számítani, arra viszont nem, ami a Pécs mai sajtótájékoztatóján történt. Matyi Dezső klubtulajdonos ugyanis bejelentette, hogy Supka Attila marad a csapat vezetőedzője.

Matyi Dezső végül nem bontotta fel a szakvezető 2015. június 30-ig szóló szerződését, aki így továbbra is marad a csapat trénere, igaz, kap maga fölé egy szakmai igazgatót, akit csak később neveznek meg.

A fordulat mögött az áll, hogy ugyan fel akarták bontani a megállapodást, de Supka Attila egy összegben szerette volna megkapni a neki járó pénzt, míg a vezetőség havi részletekben utalt volna. Miután nem született megegyezés, a tulajdonos meghagyta a posztján az edzőt.

Arról még nincs hír, hogy Supka Attila ilyen körülmények is között folytatja-e a munkát.

RENDSZERES MENESZTÉS
Supka Attila esete ugyan nem mindennapos, de külföldön találunk ennél jóval hajmeresztőbb történeteket is. Például Barry Fryét, aki 1986 és 1993 között irányította az alsóbb osztályban szereplő Barnetet, ahol saját bevallása szerint rendszeresen menesztették.

„Minden pénteken elmentem Stan Flashman tulajdonos házához a béremért, de csak akkor fizetett ki, ha elégedett volt az általam felvázolt várható kezdőcsapattal – idézte a Daily Mail Fryt. – Ha nem tetszett neki, akkor csak a meccs után adott pénzt, ám ha kikaptunk, akkor nem kaptam egy fontot sem. Most viccesnek tűnik, de akkor egyáltalán nem volt az. Nagyjából harminchétszer rúgott ki."

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik