R. P.
2023.01.17 16:08 Frissítve: 2023.01.17 21:36

Újpest: szerződtették a szlovén bajnokság gólkirályát

A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest a hivatalos honlapján bejelentette, hogy egy évre szerződtette a szlovén bajnokság gólkirályát, Ognjen Mudrinszkit.

Fotó: ujpestfc.hu

 

A 31 éves szerb Ognjen Mudrinszki az NK Mariborban megnyerte a szlovén bajnokságot, és a gólkirályi címet is begyűjtötte 27 mérkőzésen szerzett 17 találatával.

 
Újpest: szerződtették a luxemburgi válogatott védőt

Mudrinszki nemcsak a szlovén, hanem a szerb bajnokságban is remekelt korábban: 163 mérkőzésen 65 gólt szerzett, és 16 gólpasszt adott.

„Nagyon messze kerültem a családomtól és a kisgyerekemtől a nyáron, így mindenképpen vissza akartam igazolni Európába – mondta Mudrinszki az ujpestfc.hu-nak. – Több megkeresésem is volt a régióból, de a menedzseremmel való egyeztetést követően úgy láttam, hogy ebben a sokra hivatott keretben valóban én lehetek az utolsó hiányzó darab a kirakósban. Alig várom az első bajnoki mérkőzést”

Mudrinszki az előző fél évet Thaiföldön töltötte, az Újpesthez egy évre szerződött.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők:
Tim Hall (luxemburgi, szabadon igazolható, legutóbb Ethnikosz Ahnasz – Ciprus), Ongjen Mudrinszki (szerb, szabadon igazolható, legutóbb Lamphun Warriors – Thaiföld)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatértek: Kovács Dominik (Kolorcity Kazincbarcika)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: –

Távozók: Miroszlav Bjelos (szerb, FK Mladoszt Lucsani – Szerbia, szabadon igazolhatóként), Junior Tallo (elefántcsontparti, felbontották a szerződését, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

2023.06.09 23:54:39

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Kegyetlen látvány volt, amikor Marco Rossi (nem a miénk...), a Genoa akkori középpályása és csapatkapitánya begyűjtötte a pályán a dresszeket társaitól, akik szépen sorban, engedelmesen átnyújtották neki. Nem lehet szebben mondani: azokban a pillanatokban aljasul, csoportosan, mindenki szeme láttára megerőszakolták a futballt.

2023.06.09 23:23:16

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2023.06.06 23:26:34

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A KTE-sikeredző, Szabó István neve már az NB II-es szereplés idején is ott volt a HLSZ Év szakvezetője jelöltlistáján. Az persze más kérdés, hogy másodosztályú edzőként akkor legfeljebb rivalizálhatott és nyilván nem versenyezhetett a válogatottat az Eb-szereplésig vezető szövetségi kapitánnyal, Marco Rossival.

2023.06.03 00:11:45

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Hogy hogyan és ki miatt alakult így, azt nehéz szétszálazni.

2023.06.01 22:48:55

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Mindig van egy center, akire kijön a figura.

Ajánló beállításra vár