Nemzetisport.hu 2010.08.27 07:02 Frissítve: 2013.06.07 02:10

Újpest: Mészöly szerint Garami megtalálta a centert, akire vágyott

Az Újpest labdarúgócsapatának edzője szerint az eddigieknél hatékonyabb játék és koncentrált futball kell ahhoz, hogy együttese legyőzze a labdarúgó NB I 5. fordulójának mérkőzésén az MTK-t.

„Sajnos Barczi Dávid még nem tudott olyan munkát végezni, hogy nevezhessük a mérkőzésre, de remélhetőleg a kéthetes bajnoki szünetben sikerül »meccskész« állapotba kerülnie. Kovács Dánielre és Jucemarra sem számíthatok még, mert előbbi csak két alkalommal edzett együtt a csapattal, míg utóbbi a B-csapatunkban lendülhet formába, és remélhetőleg játssza végig a kilencven percet" – tartott rövid névsorolvasást a hiányzókról Mészöly a klub hivatalos honlapján, az ujpestfc.hu-n.

„Böőr Zoltánnak nem sérülés miatt kellett kihagynia a Vasas elleni mérkőzést, hanem ő maga kérte, hogy ne játsszon, mert szeretne még jobb állapotba kerülni. Az edzéseken mindent megtett, így most a keretben számítok rá, csakúgy, mint a fiatal Balogh Balázsra. Szerencsére Rajczi Péter még idejében cserét kért a Vasas ellen, így nem sérült meg, ezért az MTK ellen játszhat."

Mészöly Géza szerint az MTK nemhogy nem gyengült az előző szezonhoz képest, de még erősebb lett. „Látva az MTK Győr elleni bajnokiját, azt tudom mondani, hogy a mostani csapat erősebb, mint az elmúlt idénybeli. Tischler Patrik személyében az MTK megtalálta azt a centert, akire Garami József mindig is vágyott, ráadásul Kanta József egyre inkább visszanyeri formáját, újra vezére az MTK-nak, míg a középpályán Vadnai remekül segíti a támadásokat. Nehéz meccs vár ránk, nagyon koncentráltan és az eddigieknél hatékonyabban kell játszanunk, hogy sikeresek legyünk" – szögezte le a szakember.

2023.02.05 22:44:14

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Nem találni egyetlen magyar fiatalt, aki legalább ilyen szinten tudna futballozni?!

2023.02.05 10:24:50

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A furcsa gólok derbijén a hazaiak játszottak jobban, megérdemelten nyertek, de két támadójuk is megsérült.

2023.02.05 10:24:50

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A második félidőt végigtámadta a Zalaegerszeg, de nem tudta bevenni a Kövesd kapuját.

2023.02.04 23:43:11

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Érdeklődéssel olvasnék egy listát arról, kik alkotják a FARE tagságát, hányan vannak. Mert bizonyságot szeretnék kapni arról, hogy a hevület és a küldetéstudat önmagában nem elegendő ahhoz, hogy több tízezres szurkolótáborokról és áttételesen országokról véleményt, ítéletet alkothassanak, amely súlyos következményekkel járhat.