Újpest: még mindig nem épült fel a belga védő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.04. 12:34
Továbbra sincs bevetésre kész állapotban Jonathan Heris, az Újpest utolsó őszi bajnokiján megsérülő belga védője, akit már bosszant a kialakult helyzet.

„Úgy számoltam, hogy Ciprusra már rendben leszek, és a csapattal együtt tudok készülni a tavaszi szezonra – idézte az Újpest honlapja Jonathan Herist. – Ha teljes edzésmunkát végzek, sajnos még mindig érzek kis fájdalmat a combomban. Fontos, hogy ne erőltessük a teljes felépülést, mert még nagyobb károkat is okozhatunk vele. A tábor alatt voltak feladatok, amiket már a csapattal együtt tudtam csinálni, de sokszor különmunkát végeztem. Bízom benne, hogy sérülésem mihamarabb a múlté lesz, és már a tavaszi bajnoki szezon elejétől fogva a pályán harcolhatok a lila-fehér színekért."

A honlap megszólaltatja a téli felkészülésre korábbi sérüléséből felépült Nagy Gábort, aki azok után, hogy ősszel csak négy bajnokin és két kupameccsen játszott, mindhárom felkészülési mérkőzésen szóhoz jutott, és készen áll a tavaszi rajtra, illetve Lázok Jánost, aki térdsérülése után felépült, és szintén készen áll a bevetésre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik