Románia: az ETO kiszemeltje mégis marad a CFR-é - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.22. 14:47
Bár az izraeli Beitar Jeruzsálem hivatalosan is bejelentette, hogy fél évre szóló megállapodást kötött Ciprian Deackal, a CFR Cluj labdarúgójával, román sajtóértesülések szerint a kolozsvári klub mégis megtartaná a középpályást.

Deac neve a Győri ETO-nál is felvetődött, de hamar kiderült, hogy az anyagiak tekintetében a magyar élklub ajánlata nem versenyképes a futballista kínai és izraeli megkereséseivel. Így Miriuta Vasile hiába ragaszkodott volt játékosához, a CFR egyik meghatározó tagja nem követte a szakembert az ETO-hoz.Deac neve a Győri ETO-nál is felvetődött, de hamar kiderült, hogy az anyagiak tekintetében a magyar élklub ajánlata nem versenyképes a futballista kínai és izraeli megkereséseivel. Így Miriuta Vasile hiába ragaszkodott volt játékosához, a CFR egyik meghatározó tagja nem követte a szakembert az ETO-hoz.

A középpályás ezt követően a Beitarhoz igazolt a hivatalos bejelentések szerint, de a stiridesport.ro információi szerint a kolozsváriak visszatáncoltak, mégis megtartanák Deacot annak ellenére, hogy a nyáron lejár a szerződése, így akkor ingyen távozhat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik