nemzetisport.hu 2014.06.13 15:17 Frissítve: 2015.03.25 01:25

PMFC: Véber György lett a pécsiek vezetőedzője

Véber György lett a labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC új vezetőedzője – adta hírül a pécsi klub honlapja.

Véber György Pécsen folytatja edzői pályafutását (Forrás: pmfc.hu)

 

A Nemzeti Sport Online csütörtökön már megírta, hogy Véber György lehet a PMFC új vezetőedzője. A szegedi születésű, 44 éves szakember végül kettő plusz egy évre kötelezte el magát új klubjához a pmfc.hu beszámolója szerint.

A pécsiek eddigi vezetőedzője, Lőrincz Emil értesüléseink szerint Zalaegerszegen folytathatja pályafutását, míg Márton Gábor edzőnek még egy évig érvényes szerződése van a PMFC-vel.

„Szakmai karrieremet illetően feltétlenül előrelépésként élem meg ezt a lehetőséget – nyilatkozta a legutóbb Mezőkövesden dolgozó Véber György a pmfc.hu-nak. – Edzőként eddig mindig az NB II-ből indulva jutottam el aktuális csapatommal a legfelső osztályba. Most egy tradicionális, komoly múltú és biztató jelenű klubnál építhetek csapatot az NB I-ben. Nagyon tetszett a csapat előző szezonbeli játékstílusa, ezt szeretném folytatni, és képességeink és erőnk szerint továbbfejleszteni. Fontos, hogy megmaradjanak a tehetséges, helyi kötődésű fiatalok a keretben és a kezdőcsapatban. Matyi Dezső tulajdonos kérése is az volt, hogy látványos, szórakoztató focit játsszunk az eredmények érdekében és a közönségünk szórakoztatására. A feladat szakmailag is komoly kihívás lesz, de a feltételek adottak, így csak rajtunk múlik a sikeresség. Remélem, törekvéseinket a szurkolók is segíteni fogják.”

A piros-feketék június 25-én kezdik meg a felkészülést a következő idényre.

2021.07.29 19:10:08

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A labdarúgó NB I rajtjához közelítve ezúttal is elkészítettük a Nemzeti Sport Magazin hazai élvonallal foglalkozó 100 oldalas kiadványát.

2021.07.29 23:52:34

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. A jó futball, az eredményesség a legjobb reklám, mert nő a nézőszám, emellett a tévéközvetítések jogdíjai, a játékteret körülvevő hirdetések, a bérletrendszer jelenthet még megoldást.

2021.07.26 18:08:10

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

„A Ferencváros érettebb taktikai felkészültsége döntött. Sárosi egészen nagy, Lázár is kitűnő.”

2021.07.25 18:45:57

Labdarúgó NB I BACSKAI JÁNOS

Bátran kezdett a Loki Mourinho csapata ellen, de a védelmi hibák miatt vereség lett a vége a bajnoki főpróbának.

2021.07.23 22:35:17

Labdarúgó NB I L. PAP ISTVÁN

NS-VÉLEMÉNY. Újra kegyelmi állapotban vívta végig a férfi kard egyéni napját.