Pécs: Bekő és Véber is jelölt, ha Mártonék távoznak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.12. 14:56
A Nemzeti Sport értesülései szerint a Pécsi MFC-nél már folynak egyeztetések arról, hogy ki legyen a csapat szakvezetője abban az esetben, ha a Márton Gábor, Lőrincz Emil edzőpáros távozik a klubtól.

A pro licenccel rendelkező Lőrincz Emilnek lejárt a szerződése a PMFC-nél, ő jó eséllyel az NB II-es ZTE-hez szerződhet. Márton Gábor iránt a legfrissebb információnk szerint az NB I-ben újonc Nyíregyháza érdeklődik. Neki nincs pro licence, ám ez nem lehet akadálya a nyíregyházi szerepvállalásának, ugyanis Lucsánszky Tamás klubigazgatónak megvan az élvonalbeli munkához szükséges papírja. Márton Gábor iránt a legfrissebb információnk szerint az NB I-ben újonc Nyíregyháza érdeklődik. Neki nincs pro licence, ám ez nem lehet akadálya a nyíregyházi szerepvállalásának, ugyanis Lucsánszky Tamás klubigazgatónak megvan az élvonalbeli munkához szükséges papírja.

Mártonnak viszont még egy évig él a szerződése Pécsen, tehát csak akkor tud távozni, ha megállapodik a vezetőkkel annak felbontásáról.

Értesüléseink szerint a PMFC-nél számolnak Márton távozásával, már megvannak a jelöltjeik a pótlására. Véber György és a jelenleg még Kecskeméten alkalmazásban álló Bekő Balázs is szóba került a posztra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik