nemzetisport.hu
2015.09.28 23:19 Frissítve: 2015.09.28 23:19

NS: bátrabb edzők kellenek; Storck-interjú – kedd

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

GYERÜNK, TÁMADÁS!
Bernd Storck,
a magyar válogatott szövetségi kapitánya Borbola Bence kollégánkkal beszélgetett többek között az északírek elleni (1–1) Európa-bajnoki összecsapás egyenlítő góljáról, továbbá arról, miért a védő Vanczák Vilmost cserélte be a hajrában. Természetesen szóba került a Feröer elleni létfontosságú találkozó, a Ferencvárosban remekül játszó csatár, Böde Dániel helyzete, valamint a Hoffenheimben mellőzött center, Szalai Ádám válogatottban betöltött szerepe is.

BÁTRABB EDZŐK KELLENEK
Ha kedd, akkor Ficak! A korábbi ötvenszeres válogatott, lapunk állandó szakértője, Bognár György elemzi a mögöttünk hagyott NB I-es forduló érdekesebb pillanatait. A korábbi kiváló futballista felrója az edzőknek, hogy az élvonalbeli csapatok azért szereznek kevés gólt, mert túl nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságra.

KELETI VARÁZS
Hogyan szerepeltek Európában légiósaink? Futballistáink zöme nem teheti ki az ablakba eddigi produkcióját, persze akadnak kivételek, így például a Legia csatára, Nikolics Nemanja. A QPR középpályása, Tőzsér Dániel arról beszél Galambos Dániel elemző írásában, miként érzi magát új klubjában. A Sion védője, Vanczák Vilmos is megszólalt, s többek között elmondta, hogyan várja a Liverpool elleni Európa-liga-mérkőzést...

MICSODA GYŐZELEM!
A magyar női röplabda-válogatott négy szettben legyőzte Azerbajdzsán legjobbjait, így beverekedte magát a legjobb tizenkettő közé a belga-holland közös rendezésű Európa-bajnokságon. Papp Bálint kollégánk a helyszínről jelentkezik érdekes információkkal, és persze a játékosok mellett a sikerkovács szövetségi kapitány, Jan De Brandt nyilatkozatával.

 

előfizető vagyok, elolvasom a lapot Nincs előfizetésem, digitálisan olvasnám a lapot Előfizetnék a nyomtatott lapra
2023.02.05 22:44:14

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Nem találni egyetlen magyar fiatalt, aki legalább ilyen szinten tudna futballozni?!

2023.02.05 10:24:50

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A furcsa gólok derbijén a hazaiak játszottak jobban, megérdemelten nyertek, de két támadójuk is megsérült.

2023.02.05 10:24:50

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A második félidőt végigtámadta a Zalaegerszeg, de nem tudta bevenni a Kövesd kapuját.

2023.02.04 23:43:11

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Érdeklődéssel olvasnék egy listát arról, kik alkotják a FARE tagságát, hányan vannak. Mert bizonyságot szeretnék kapni arról, hogy a hevület és a küldetéstudat önmagában nem elegendő ahhoz, hogy több tízezres szurkolótáborokról és áttételesen országokról véleményt, ítéletet alkothassanak, amely súlyos következményekkel járhat.