NB I: Tischler Patrik távozik a DVSC-től – hivatalos

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2022.06.08. 12:53
null
Tischler Patrik (Fotó: Kovács Péter)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Debreceni VSC a hivatalos honlapján bejelentette, szerződése lejártával Tischler Patrik elhagyja a Hajdú-Bihar megyei klubot.

 

A júliusban a 31. életévét betöltő csatár 2020 nyarán a Kisvárdától igazolt Debrecenbe. A 2020–2021-es idényben nyolc gólt szerzett az NB II-ben aranyérmet szerző együttesben. A mostani évadban 22-szer lépett pályára az élvonalban, ebből csak ötször kezdőként, összesen háromszor volt eredményes (két gólt az Újpest FC, egyet a Ferencváros ellen szerzett).

Az egykori korosztályos válogatott Tischler az MTK Budapestben nevelkedett, megfordult a Puskás Akadémiában, a Videotonban, az Újpest FC-ben és a Budapest Honvédban is.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL
Érkezők:
Meldin Dreskovics (montenegrói, Szutjeszka Niksics – Montenegró),Ante Erceg (horvát, Bröndby IF – Dánia, legutóbb kölcsönben NK Osijek – Horvátország), Christian Manrique (spanyol, Olympiakosz Nicosia – Ciprus)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérhetnek: Kovács Péter (Szolnoki MÁV), Lakatos Benjámin (Debreceni EAC)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek:
Távozók:Gyönyörű Gergő (szabadon igazolható),Marko Nikolics (szerb, szabadon igazolható), Pávkovics Bence (szabadon igazolható), Pintér Ádám(szabadon igazolható), Tischler Patrik (szabadon igazolható), Ugrai Roland(szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz: Kalafat Álmos
(Besiktas – Törökország), Soltész Dominik (Bp. Honvéd)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik