NB I: marad a Vidiben a horvát, de Spanyolországba vágyik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.07. 09:41
Dinko Trebotic, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton középpályása nem tervezi távozását Székesfehérvárról, de azt elismerte, hogy leginkább Spanyolországban szeretne futballozni.

Mint beszámoltunk róla, Trebotic az olasz élvonalbeli Genoa, a spanyol első osztályban szereplő Celta Vigo, valamint a lengyel liga második helyén álló Lech Poznan érdeklődését egyaránt felkeltette, a lavozdegalicia.es szerint pedig a Celta első számú kiszemeltje lehet az ötszörös U21-es válogatott játékos, aki első magyarországi szezonjában eddig 24 meccsen lépett pályára az NB I-ben. az olasz élvonalbeli Genoa, a spanyol első osztályban szereplő Celta Vigo, valamint a lengyel liga második helyén álló Lech Poznan érdeklődését egyaránt felkeltette, a lavozdegalicia.es szerint pedig a Celta első számú kiszemeltje lehet az ötszörös U21-es válogatott játékos, aki első magyarországi szezonjában eddig 24 meccsen lépett pályára az NB I-ben.

A héten beszámoltunk arról is, hogy több török klub is kiszemelte magának a horvátot, a megkeresések híre pedig el is jutott a játékoshoz.

„Mindig vannak pletykák, de nem foglalkozom különösebben velük – mondta Trebotic a goal.com horvát nyelvű kiadásának. – Még három évig érvényes a szerződésem a Videotonnal, nincs a terveim között a távozás.”

Trebotic ugyanakkor válaszolt arra a kérdésre, hogy melyik országban játszana leginkább. Azt mondta, Spanyolország lenne álmai színtere, egy nap szívesen pályára lépne a Primera Divisiónban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik