Videoton: újabb kérő - török érdeklődés a középpályás iránt

Vágólapra másolva!
2015.05.05. 10:14
A goal.com horvát nyelvű változata szerint Törökországból érdeklődnek Dinko Trebotic, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton középpályása iránt.

Trebotic tavaly nyáron szerződött Székesfehérvárra, de máris több csapat szerződtetné őt. Mint beszámoltunk róla, az olasz élvonalbeli Genoa, a spanyol első osztályban szereplő Celta Vigo, valamint a lengyel liga második helyén álló Lech Poznan érdeklődését egyaránt felkeltette. az olasz élvonalbeli Genoa, a spanyol első osztályban szereplő Celta Vigo, valamint a lengyel liga második helyén álló Lech Poznan érdeklődését egyaránt felkeltette.

Megírtuk azt is, hogy a lavozdegalicia.es szerint a Celta első számú kiszemeltje lehet az ötszörös U21-es válogatott játékos, aki első magyarországi szezonjában eddig 24 meccsen lépett pályára az NB I-ben.

A legfrissebb hírek szerint nemcsak olasz, spanyol és lengyel érdeklődés van a horvát iránt, hanem több török klub is kinézte magának a labdarúgót – legalábbis ezt állítja a goal.com horvát kiadása.

Joan Carrillo, a Videoton vezetőedzője azonban minden bizonnyal szeretné megtartani Treboticot, mivel a székesfehérváriak a következő szezonban a Bajnokok Ligája selejtezőjében is érdekeltek (miután vasárnap biztossá vált a bajnoki címük), így a spanyol szakembernek minden poszton szüksége van a bő választási lehetőségre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik