NB I: két külföldi labdarúgót igazolt a Mezőkövesd

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2021.01.08. 19:06
null
Pintér Attila ezúttal a középpályára hozott reménybeli erősítést (Fotó: Szabó Miklós)
Nodar Kavtaradze és Martin Chrien személyében két új labdarúgó szerződtetését jelentette be a Mezőkövesd pénteken. Mind a ketten középpályások, és mindketten szabadon igazolható játékosként kerültek a borsodi klubhoz.

Az egyszeres szlovák válogatott, 25 esztendős Martin Chrien Csehországban a Viktoria Plzen, az SK Dynamo Ceské Budejovice és a Zbrojovka Brno, Szlovákiában a Dukla Banská Bystrica és az MFK Ruzomberok kötelékében futballozott. 2017-ben Portugáliába, a Benficához szerződött, de a „sasok” színeiben csak 19 percet játszott az élvonalban – a Santa Clarában viszont 18 meccs is jutott neki a 2018–2019-es első osztályú idényben. Legutóbb a Benfica B keretéhez tartozott.

A 28 éves Nodar Kavtaradze orosz-grúz kettős állampolgár, Moszkvában született, pályafutásának első szakaszát Oroszországban töltötte. Utánpótláséveiben a Lokomotív Moszkvánál futballozott, élvonalbeli futballista azonban 2017-ben már Grúziában lett (Lokomotivi, Dila, Torpedo Kutaiszi, Dinamo Tbiliszi). A legutóbbi klubjával, a Dinamóval tavaly bajnok és nyolc góllal házi gólkirály lett.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A MEZŐKÖVESD ZSÓRYNÁL
Érkezők: Branimir Alekszics (szerb, szabadon igazolhatóként, legutóbb Szeged Csanád GA), Barczi Dávid (novemberben érkezett – szabadon igazolhatóként, legutóbb ZTE), Martin Chrien (szlovák, szabadon igazolhatóként, legutóbb Benfica B – Portugália), Nodar Kavtaradze (orosz-grúz, szabadon igazolhatóként, legutóbb Dinamo Tbiliszi – Grúzia), Manuel Martic (osztrák, novemberben érkezett – szabadon igazolhatóként, legutóbb Inter Zapresic – Horvátország)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Ugrai Roland (szabadon igazolható, legutóbb Bp. Honvéd)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

BALRA KAVTARADZE, JOBBRA CHRIEN

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik