NB I: három élvonalbeli csapat is Marbellában edzőtáborozik

Vágólapra másolva!
2021.12.29. 08:37
null
Sztanyiszlav Csercseszov együttese három spanyolországi tesztmeccset köt le
A Puskás Akadémia, a Fehérvár, a Ferencváros és a Diósgyőr is Dél-Spanyolországba utazik, hogy optimális körülmények között készüljön az idény folytatására.

Marbella továbbra is népszerű, az európai klubok közül jó néhány köti le téli edzőtáborát a Dél-Spanyolországban található tengerparti településen. A madridi székhelyű As sportnapilap gyűjtése szerint 11 országból 40 csapat érkezik januárban a városba, hogy átvészelje a telet, s remek körülmények között készüljön: Németországból, Oroszországból, Hollandiából, Svájcból, Belgiumból, Norvégiából, Csehországból, Ausztriából, Svédországból, Skóciából, illetve Magyarországról is érkeznek együttesek, hogy a minden igényt kielégítő Marbella Football Centerben (MFC) hangoljanak az idény folytatására.

Mint arról már lapunk is beszámolt, az NB I-es csapatok közül a Puskás Akadémia és a Mol Fehérvár FC is birtokba veszi a komplexumot, előbbi január 4. és 15., utóbbi január 11. és 22. között edzőtáborozik ott. A spanyol sajtóorgánum úgy tudja, hogy a Ferencváros is Marbellában tölti téli felkészülési időszaka egy részét, mégpedig január 10. és 20. között.

Sztanyiszlav Csercseszov, a zöld-fehérek vezetőedzője a Szport-Ekszpressz orosz oldalnak kinevezése napján elmondta, együttese három spanyolországi tesztmeccset köt le. Az FTC neves csapatok ellen játszhat, mert többek között a Salzburg, a Young Boys, a Lokomotiv Moszkva és a Sparta Praha is a bázison készül. Nem meglepő, hogy a Ferencváros Spanyolországba utazik, legutóbb is Marbellában, míg 2020 januárjában Benidormban edzőtáborozott. Az As úgy tudja, NB II-es csapat is megfordul az MFC-ben, január 4. és 15. között a Diósgyőri VTK gyakorol ott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik