NB I: pótolta a licenckérelemmel kapcsolatos hiányosságot a ZTE

Vágólapra másolva!
2020.05.26. 21:32
null
A 100 éves ZTE klubvezetése szerint minden rendben lesz az NB I-es licencükkel (Fotó: Meder István, archív)
A ZTE „minden tekintetben megfelel az NB I-es induláshoz szükséges követelményeknek” – írja a zalaegerszegi labdarúgócsapat hivatalos honlapja, reagálva a Magyar Labdarúgó-szövetség által múlt héten nyilvánosságra hozott licenclistára.

 

Az MLSZ szombaton közölte az NB I-es bajnokság 2020–2021-es idényére első körben licencet kapó csapatok listáját. Erről két jelenleg is élvonalbeli csapat, az Újpest és a Zalaegerszeg hiányzott.

A csapatok közül a lila-fehérek már a hétvégén jelezték, hogy csupán a felújított Szusza Ferenc Stadion körüli papírmunka csúszott a koronavírus-járvány miatt, ezért nem tudták határidőig beadni az összes szükséges dokumentumot, ám azóta ezt már pótolták, és a szövetség is jelezte, minden rendben lesz így a kérelmükkel.

Most a ZTE tett hasonló bejelentést. „A Magyar Labdarúgó-szövetség elsőfokú licencadó bizottsága az NB I-es licenc megadásához hiánypótlást kért klubunktól, aminek hétfőn a lehető leggyorsabban eleget is tettünk. Szeretnénk megnyugtatni a szurkolóinkat, hogy mindössze egy formai hiba következtében nem kaptuk meg első körben a klublicencet, a ZTE FC minden tekintetben megfelel az NB I-es induláshoz szükséges követelményeknek. Ennek tudatában biztosak vagyunk abban, hogy a bizottság következő, június 10-i ülésén klubunk is megkapja az NB I-es licencet” – számolt be róla a ztefc.hu.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik