NB I: a Wolverhampton tehetségét nézte ki a Fehérvár – sajtóhír

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2021.01.20. 09:17
null
Norvég sajtóhír szerint John Kitolanót szemelte ki a Fehérvár (Fotó:<a href="https://www.eurosport.no/fotball/onsket-av-ungarsk-toppklubb_sto8072292/story.shtml?fbclid=IwAR2QI3T463XOXp2_dDlsZdVi7XiORdefcxMFwT5YmHMu_cOau3a0brDnnuo"> eurosport.no</a>)
Az eurosport.no híre szerint a Mol Fehérvár FC kiszemeltjei között szerepel az angol élvonalbeli Wolverhampton 21 éves, norvég U-válogatott balhátvédje, John Kitolano.

 

„Az Eurosport értesülései szerint Magyarországról mutatkozik érdeklődés a 21 éves John Kitolano iránt, aki legutóbb az Odds BK-ban szerepelt kölcsönben. A magyar bajnokságban második helyen álló Mol Fehérvár FC érdeklődik a Wolverhampton játékosa iránt” – írja az eurosport.no.

A portál hozzáteszi, hogy a Fehérvár kilenc ponttal van lemaradva a szintén norvég Tokmac Nguen csapata, a Ferencváros mögött és hogy az NB I 2. és 3. helyezettje az új európai kupasorozatban, a Konferencia Ligában indulhat a nyáron.

Kitolano balhátvéd és 2018-ban került az Oddstól a Wolverhampton U23-as együtteséhez. Azóta kölcsönben több alkalommal is visszatért Norvégiába, játszott a Moldéban, s legutóbb ismét az Oddsban szerepelt. A norvég élvonalban eddig 28 bajnokin lépett pályára pályafutása során, egy gólt szerzett és hat gólpasszt adott. A Transfermarkt 300 ezer euróra becsüli az értékét.

A Mol Fehérvár FC átigazolási sajtóhíreket nem kommentál.

TÉLIJÁTÉKOSMOZGÁS A MOL FEHÉRVÁR FC-NÉL
Érkezők: Dárdai Palkó (magyar-német, Hertha BSC – Németország)
Kölcsönbe érkezők: Tordai Árpád (magyar-román, FC Viitorul – Románia)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: John Kitolano (norvég, Wolverhampton Wanderers – Anglia, legutóbb kölcsönben Odds BK – Norvégia), Gaius Makouta (kongói, Sporting Braga – Portugália, legutóbb kölcsönben PFK Beroe – Bulgária), Besard Sabovic (svéd-északmacedón, Mjällby AIF – Svédország)
Távozók: Futács Márkó (ZTE FC, szabadon igazolhatóként), Boban Nikolov (északmacedón, Lecce – Olaszország)
Kölcsönbe távozók: Zeke Márió (Budafoki MTE)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Elek Ákos

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik