NB I: a szurkolók megütötték a csatárt, Fehérvárra szerződhet – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2021.12.16. 19:14
null
Mahir Emreli környezetváltásra vágyhat az incidens után (Fotó: AFP)
Lengyel sajtóhírek szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár szerződtetné a Legia Warszawa azeri csatárát, Mahir Emrelit. Mint beszámoltunk róla, a Wisla Plock vendégeként elszenvedett 1–0-s vereség után a saját szurkolói bántalmazták a varsóiak több játékosát, köztük Emrelit is, aki a frissen szerzett rossz élmények után nem jelent meg a csapat edzésein és a soron következő, Zaglebie Lubin elleni bajnokin (4–0) sem.

Mivel a Legia címvédő létére rettentően gyengén teljesít a bajnokságban – egy helyre van a kieső zónától –, szurkolói egyre frusztráltabbak, ami a vasárnapi, Wisla Plock elleni vesztes bajnoki után csúcsosodott ki: több huligán megállásra kényszerítette a varsóiak buszát, s több játékost – köztük a Mol Fehérvár kiszemeltjét – bántalmaztak.

„Beszéltünk a játékosokkal, mindenben támogatjuk őket. Nem ideális a helyzet. Jelenleg még tárgyalunk velük a lehetséges alternatívákról, még nem szeretnénk a részletekről beszélni” – mondta a Canal+ kamerái előtt Pawel Tomczyk sportigazgató.

Mahir Emreli két nap pihenőt kapott az esetet követően, ám a Legia.net úgy tudja, a játékosnak környezetváltásra van szüksége. Ebben lehet segítségére a Mol Fehérvár, amely a lengyel híroldal szerint kétmillió eurót sem sajnálna a jelenlegi kiírásban 33 tétmérkőzésen 11 gólig jutó csatárért.

Az azeri válogatott Emreli – aki a Legia előtt az Qarabag kötelékébe tartozott – neve ismerősen csenghet, hiszen betalált a mieink elleni, 2019 júniusában játszott Eb-selejtezőn, igaz a találkozót mi nyertük meg 3–1-re, idegenben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik