nemzetisport.hu
2013.03.30 21:30 Frissítve: 2015.02.15 02:22

NB I: A célunk, hogy megtöltsük a Puskás-stadiont - Moniz

A labdarúgó NB I 21. fordulójában a Ferencváros Böde Dániel duplájával, illetve Julian Jenner és Somália góljával 4–0-ra legyőzte az Egri FC-t a Puskás Ferenc Stadionban. Ricardo Moniz a találkozó után érzelemgazdagnak nevezte csapata elmúlt hetét.


Ricardo Moniz, az FTC vezetőedzője: – Érzelemgazdag hét lezárása volt a mai mérkőzés. Azoknak, akik évek óta dolgoznak a Fradiért, nagy fájdalom volt a stadion bontásának elkezdése. Tegnap a pálya állapota miatt úgy nézett ki, nem is tudjuk lejátszani a mérkőzésünket. Ilyen nehéz körülmények között viszont fantasztikusan kezdtünk, hiszen két gyors gólt szereztünk. A kiállítást azonban nem használtuk ki, nem kerestük eléggé a harmadik találatot. Kevesebb helyzetünk volt, mint amennyi kellett volna, és ezért tiszteletet érdemel az Eger. A szünetben elmondtuk a játékosoknak, hogy még nem nyertük meg a mérkőzést, és az ellenfél képes veszélyes akciók kialakítására. Somália klasszis találatával azonban végleg sikerült eldöntenünk a mérkőzést. Ezután sok helyzettel, úgy játszottunk, ahogyan a Fradihoz illik. A közönséget szerettük volna minél jobban kiszolgálni. Ezúton is köszönjük azoknak, akik buzdítottak minket, és reméljük, hogy ha sok gólt lövünk a meccseinken, akkor még többen lesznek. Komoly kihívás, de az a célunk, hogy megtöltsük a Puskás-stadiont.

Mészáros Ferenc, az Eger vezetőedzője: – Tudtuk, hogy nem vagyunk egy súlycsoportban a Fradival, de persze ezt nem vallhatjuk be a mérkőzés előtt. Akkor tudtuk volna megszorítani az ellenfelet, ha a mérkőzés elején nem csinálunk ilyen buta hibákat. Egy nullánál volt esélyünk az egyenlítésre, de a kiállítás után is becsületes munkát végeztünk. Mind játékosállományban, mind más téren előttünk jár a Fradi, így gratulálok az ellenfélnek.

A nyilatkozatok forrása a fradi.hu.
2023.02.04 23:43:11

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Érdeklődéssel olvasnék egy listát arról, kik alkotják a FARE tagságát, hányan vannak. Mert bizonyságot szeretnék kapni arról, hogy a hevület és a küldetéstudat önmagában nem elegendő ahhoz, hogy több tízezres szurkolótáborokról és áttételesen országokról véleményt, ítéletet alkothassanak, amely súlyos következményekkel járhat.

2023.02.04 19:00:54

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Késve érkeztek, de „pontosan” távoztak a debreceniek, döntetlennel ért véget a fehérvári rangadó.

2023.02.04 14:28:23

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A kiesés ellen küzdő hazaiaknak kevés az egy pont, a vendégek pedig több ziccert is elpuskáztak.

2023.02.04 10:16:01

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az irreális időjárási körülmények között mindössze egy-egy kapufáig jutottak a csapatok.