NB I: A célunk, hogy megtöltsük a Puskás-stadiont - Moniz

Vágólapra másolva!
2013.03.30. 21:30
A labdarúgó NB I 21. fordulójában a Ferencváros Böde Dániel duplájával, illetve Julian Jenner és Somália góljával 4–0-ra legyőzte az Egri FC-t a Puskás Ferenc Stadionban. Ricardo Moniz a találkozó után érzelemgazdagnak nevezte csapata elmúlt hetét.
Ricardo Moniz, az FTC vezetőedzője: – Érzelemgazdag hét lezárása volt a mai mérkőzés. Azoknak, akik évek óta dolgoznak a Fradiért, nagy fájdalom volt a stadion bontásának elkezdése. Tegnap a pálya állapota miatt úgy nézett ki, nem is tudjuk lejátszani a mérkőzésünket. Ilyen nehéz körülmények között viszont fantasztikusan kezdtünk, hiszen két gyors gólt szereztünk. A kiállítást azonban nem használtuk ki, nem kerestük eléggé a harmadik találatot. Kevesebb helyzetünk volt, mint amennyi kellett volna, és ezért tiszteletet érdemel az Eger. A szünetben elmondtuk a játékosoknak, hogy még nem nyertük meg a mérkőzést, és az ellenfél képes veszélyes akciók kialakítására. Somália klasszis találatával azonban végleg sikerült eldöntenünk a mérkőzést. Ezután sok helyzettel, úgy játszottunk, ahogyan a Fradihoz illik. A közönséget szerettük volna minél jobban kiszolgálni. Ezúton is köszönjük azoknak, akik buzdítottak minket, és reméljük, hogy ha sok gólt lövünk a meccseinken, akkor még többen lesznek. Komoly kihívás, de az a célunk, hogy megtöltsük a Puskás-stadiont.

Mészáros Ferenc, az Eger vezetőedzője: – Tudtuk, hogy nem vagyunk egy súlycsoportban a Fradival, de persze ezt nem vallhatjuk be a mérkőzés előtt. Akkor tudtuk volna megszorítani az ellenfelet, ha a mérkőzés elején nem csinálunk ilyen buta hibákat. Egy nullánál volt esélyünk az egyenlítésre, de a kiállítás után is becsületes munkát végeztünk. Mind játékosállományban, mind más téren előttünk jár a Fradi, így gratulálok az ellenfélnek.

A nyilatkozatok forrása a fradi.hu.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik