MTK: megsérült az egy hónapja igazolt középpályás

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2020.10.27. 09:12
null
A képen becsúszva szerelni igyekvő Baki Ákosra műtét vár (Fotó: Török Attila)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK a hivatalos honlapján bejelentette, Szrdjan Dimitrov bokasérülést szenvedett a legutóbbi, Kisvárda elleni bajnoki mérkőzésen, így legalább egy hónapig nem játszhat.

A 28 esztendős szerb középpályás szeptember végén szerződött az MTK-hoz, miután súlyos sérülés miatt Myke Bouard Ramos és Katona Máté egyaránt hosszú időre harcképtelenné vált.

Dimitrov kezdő volt a Puskás Akadémia (3–0) és a Kisvárda (1–1) elleni találkozókon. Utóbbin Fernando Viana csúnyán megtaposta a középpályás bokáját, akit ezután, a 9. percben le kellett cserélni. A játékvezetők nem ítéltek szabadrúgást az eset miatt. Dimitrovra részleges bokaszalag-szakadás miatt legalább egy hónapig nem számíthat Michael Boris vezetőedző.

A fővárosiak azt is közölték, hogy Baki Ákosra műtét vár. A mostani idényben öt NB I-es mérkőzésen pályára lépő védő a Vasas elleni felkészülési meccsen szenvedett vállsérülést, ezért a jövő héten kés alá fekszik. Felépülése várhatóan három hónapot vesz igénybe – számolt be róla az mtkbudapest.hu.

Kata Mihály és Palincsár Martinviszont már felépült és a csapattal edz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik