MTK: Csiki Norbert iránt a belga Lierse érdeklődik

Vágólapra másolva!
2013.05.21. 14:43
Az MTK szélsője, Csiki Norbert remek őszi szezont futott, amit az is bizonyít, hogy annak ellenére is vannak kérői, hogy tavasszal sérülés miatt csak egy bajnokin léphetett pályára. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a belga élvonalbeli Lierse is érdeklődik a 22 éves játékos iránt, a hírt a futballistát képviselő CMG menedzserirodánál sem cáfolták érdeklődésünkre.

„Valóban van érdeklődés Csiki Norbi iránt Belgiumból, a neve szóba került a Lierse-nél, de egyelőre nem tart olyan stádiumban az ügy, hogy a belga csapat ajánlatot tett volna érte, meglátjuk, hogy eljutunk-e odáig” – erősítette meg az NSO Belgiumból származó értesüléseit a szélsőt képviselő CMG menedzseriroda részéről Kövesdi Viktor.Kövesdi Viktor.

Az ajánlattételt minden bizonnyal befolyásolhatja, hogyan halad a 22 éves futballista felépülése, akit előbb térd- majd vádlisérülés hátráltatott, tavasszal eddig egyetlen bajnokin lépett pályára az MTK-ban.

„Csikit régóta kiemelt tehetségnek tartjuk, az irodánkon keresztül az őszi jó teljesítményének köszönhetően több klubbal is kapcsolatba került, és ezek a kapcsolatok a sérülése ellenére is élnek. Természetesen a sérülés, illetve a felépülése sok mindent meghatároz majd, hiszen egy sérült labdarúgót egyik klub sem szeretne kivásárolni a szerződéséből. Azt azonban most még nem lehet pontosan megmondani, mikor térhet vissza, játszhat-e még ebben az idényben” – fogalmazott a játékosügynök.

Ugyanakkor fontos tényező, hogy az MTK-nak mik a tervei a játékossal, akinek információink szerint 2015-ig szól a szerződése a kék-fehéreknél. Télen ugyanis érkezett ajánlat a játékosért, de azt elutasították a vezetők.

„Télen Németországból és Dániából is voltak érdeklődők. Utóbbi országból két konkrét vételi ajánlat is érkezett Csikiért, de az MTK azokat elutasította. Arról, hogy az MTK most hajlandó lenne-e elengedni a labdarúgót, akkor lesz érdemes beszélni, ha ezúttal is érkezik ajánlat. Érdeklődők továbbra is vannak, sőt bővült is a körük, de természetesen azt várja mindenki türelmetlenül, hogy a játékos mikor léphet újra pályára” – nyilatkozta Kövesdi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik