MK: Nem tör meg a kiesés, motiváltak leszünk a derbire – Kruscsics

NAGY-PÁL TAMÁSNAGY-PÁL TAMÁS
Vágólapra másolva!
2022.04.19. 23:01
A Paks jutott be elsőként a labdarúgó Magyar Kupa döntőjébe, miután odahaza 3–0-ra legyőzte a címvédő Újpestet. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.
Milos Kruscsics szerint is megérdemelten jutott tovább a Paks (Fotó: Tumbász Hédi) – A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
Milos Kruscsics szerint is megérdemelten jutott tovább a Paks (Fotó: Tumbász Hédi) – A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

Az Újpest trénere, Milos Kruscsics azzal kezdte, hogy gratulált az ellenfélnek.

„Teljesen megérdemelten nyert és jutott a Magyar Kupa döntőjébe. Sokat nem lehet a mai meccsről elmondani, minden szempontból ránk erőltették a játékstílusukat, az agresszív letámadást. Nem hagytak nekünk területet, nem nagyon adtak lehetőséget, minden törekvésünket megakadályozták. Ez maga a labdarúgás. Erősebbek voltak, jobban játszottak, megérdemelten nyertek.”

A tréner már előre tekintett, hiszen vasárnap a Ferencváros ellen játszanak derbit az NB I-ben.

„Nem gondolom, hogy egy rosszabbul sikerült találkozó miatt megtörne a lendületünk. A játékosaim megfelelően felkészülnek és motiváltak lesznek a derbire. Most az a feladatunk, hogy némi pihenést biztosítsunk a játékosoknak, aztán belevetjük magunkat a csatába.”

MILOS KRUSCSICS SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJA

A Paks vezetőedzője, Bognár György elárulta a siker receptjét:

„Az elképzeléseinket a legutóbbi, három egyes vereségre alapoztuk, elsősorban arra, hogy az Újpest magabiztos lesz, és könnyebb mérkőzésre számít. Alkalmazkodtunk a három támadójukhoz, nem is tudtak helyzetet kialakítani. Gratulálok minden játékosomnak, a hozzáállás kitűnő volt, időnként a játék is, teljesen megérdemelt volt a továbbjutásunk.”

BOGNÁR GYÖRGY SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJA

A KÉT EXÚJPESTI, WINDECKER ÉS BALOGH A MÉRKŐZÉSRŐL

MAGYAR KUPA
ELŐDÖNTŐ
Paksi FC–Újpest FC 3–0 (1–0)
Paks, Paksi FC Stadion, 3214 néző. Vezette: Bogár
Paks:
Nagy G. – Lenzsér (Szabó J., a szünetben), Tamás O., Kinyik – Windecker – Kovács N., Sajbán M., Balogh B. (Haraszti, 83.), Medgyes S. – Nagy R. (Szabó Bálint, 62.), Ádám (Böde, 88.). Vezetőedző: Bognár György
Újpest: Pajovics – Pauljevics, Kutrumbisz, A. Diaby, Antonov – Csongvai, Onovo – Croizet (Katona Mátyás, 75.), Mitrovics (Bjelos, 63.), Beridze – Zivzivadze. Vezetőedző: Milos Kruscsics
Gólszerző: A. Diaby (27. – öngól), Windecker (66.), Sajbán M. (87.)
Kiállítva: Kutrumbisz (73.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik