Magyar Kupa: „Nem bundázott a Kaposvár, hanem megrogytak, lenéztek minket”

Vágólapra másolva!
2021.02.24. 17:42
A Mol Magyar Kupa 9. fordulójában az NB III-as Tállya az élvonalban 4. helyen álló MTK-t fogadta. A fővárosiak mindkét félidőben két gólt szerezve magabiztos győzelemmel jutottak a negyeddöntőbe és várhatják a DVSC–Siófok meccs győztesét. A találkozó után a hazaiak két játékosával és vezetőedzőjével beszélgetett az NSO Tv stábja. Nemcsak a mostani mérkőzés, hanem az előző fordulóból a Kaposvár elleni győzelem is szóba került.

A Tállya csatára, Ondó János – aki egyébként az erdőben dolgozik fakitermelőként – úgy érzi, mindent megtettek a mérkőzésen, igazi élményfoci volt ez számukra.

Ezzel a csapatkapitány, Minczér Tibor is egyetértett.

„Ennek a mai meccsnek úgy mentünk neki, hogy örömfoci legyen, próbáljuk meg kihozni a maximumot, próbáljunk támadásokat építeni, próbáljuk kivinni a pályára, amit az edzéseken gyakorlunk. Részben sikerült, bár azért látszik, hogy ez jó csapat.”

Lasztóczi Péter vezetőedző szerint számukra a legfontosabb a felkészülés volt.

„Nekünk nagyon jókor jött, hogy egy ilyen múltú csapattal tudtunk játszani, mint az MTK. Nagyon jól tudtunk készülni ezen a meccsen a Tiszafüred ellen. Azokat a taktikai elemeket, amiket elképzeltünk a hétvégére, itt is meg tudtuk valósítani. A község életében, a játékosaim életében egy örömjáték volt ez a meccs.”

Videónkban mindhármukkal beszélgetünk a Kaposvár elleni meccsükről, amelyen meglepetésre kétgólos hátrányból fordítottak a második félidőben, a Rákóczi vezetősége pedig azt kérte, hogy vizsgálják ki a gyanúsnak tűnő mérkőzést.

MOL MAGYAR KUPA
9. FORDULÓ
TÁLLYA KSE–MTK 1
–4 (0–2)
Tállya, zárt kapuk mögött. Vezette: Csonka Bence (Becséri Gergely, Csatári Tibor)
TÁLLYA:
Tarr – Nyitrai, Bihari, Minczér, Bocsi – Ohár, Fenyőfalvi Tóth Sz., Serecin (Szegedi, 56.), Tóth L. (Kelemen, 56.) – Ondó (Janó, 70.). Vezetőedző: Lasztóczi Péter
MTK
: Somodi – Alho, Varju, Perkovics (Baki, a szünetben), Balázs B. – Cseke, Palincsár (Dimitrov, a szünetben), Biben (Kanta, a szünetben) – Prosser (Osei, 63.), Bíró B., Schön (Antonijevics, a szünetben). Vezetőedző: Michael Boris
Gólszerző: Nyitrai (75. – 11-esből), ill. Prosser (19.), Bíró B. (26. – 11-esből), Dimitrov (47.), Kanta (51. – 11-esből)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik