Labdarúgás: Gattuso fontos feladatot vállalna, akár nálunk is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.06. 18:44
Mint arról beszámoltunk, Gennaro Gattuso kedden délelőtt Magyarországra érkezett, ám azt egyelőre nem tudni, hogy milyen célból. A korábbi Milan-játékos ügynöke érdeklődésünkre elárulta: kliense szívesen vállalna munkát akár hazánkban is.

Megkerestük Gattuso ügynökét, az egyik legismertebb olasz menedzsernek számító Andrea D'Amicót – kliensi körét olyan nevek gazdagítják, mint Fabio Cannavaro, Alessandro Del Piero vagy Gianluca Vialli –, aki elmondta, bár tud a magyarországi látogatásáról, ő maga nem tartott az egykori milánói kedvenccel. Megkérdeztük tőle, mi igaz abból, hogy a volt középpályás magyar klubbal tárgyal.Andrea D'Amicót – kliensi körét olyan nevek gazdagítják, mint Fabio Cannavaro, Alessandro Del Piero vagy Gianluca Vialli –, aki elmondta, bár tud a magyarországi látogatásáról, ő maga nem tartott az egykori milánói kedvenccel. Megkérdeztük tőle, mi igaz abból, hogy a volt középpályás magyar klubbal tárgyal.

„Nem kívánom kommentálni az értesülést – hangzott a válasz. – Gennaro mostanság elég sokat utazik különböző ügyekben, ilyen a mostani is. Abba sem szeretnék belemenni, hogy magánútról vagy munkával kapcsolatos túráról van-e szó. Hogy a Honvéd, az Újpest vagy a Videoton érdeklődne? Jelenleg nem aktuális erről beszélni. Távlati terveiről mindenesetre elárulhatom, hogy komoly, professzionális és felkészült szakemberként szívesen vállalna valami fontos feladatot. Ma már nincsenek határok a futballban, nem az számít, hogy valaki Olaszországban vagy, mondjuk, Magyarországon dolgozik, sokkal inkább az adott klub elképzelése a fontos. A Bajnokok Ligájában, az Európa-ligában is ugyanezt látjuk, említhetném példának az orosz pénzből felvirágoztatott Monacót vagy a Manszúr sejk színre lépése óta virágzó Manchester Cityt."



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik