nemzetisport.hu
2015.04.20 10:11 Frissítve: 2015.04.21 13:55

KTE: Bekő Balázst a Diósgyőr és még három klub akarja

A Kecskemét vezetőedzője, Bekő Balázs a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy nemcsak a Diósgyőr, hanem másik három klub is megkereste őt.

 

Bekő Balázs nagyon népszerű (Fotó: Korponai Tamás)

– Mikor jár le a szerződése?
– Annak idején két évet írtam alá plusz opciót, amely most nyáron jár le – mondta Bekő Balázs, a Kecskemét vezetőedzője a Nemzeti Sportnak.

– Tehát nyáron gyakorlatilag szabaddá válik.
– Akkor válok szabaddá, ha a kecskeméti vezetőkkel végül így állapodunk meg. Mondom, a KTE élhet az opciós jogával, kérdés, akar-e.

– Gyanítom, hogy ez nem kérdés, mert elismerésre méltó munkát végez.
– Köszönöm, ha így gondolja, de csak teszem a dolgom, és nem győzöm hangsúlyozni, szenvedélyem, életem a futball, úgyhogy nem valamiféle munkának tekintem. Persze igencsak kemény meló ez, de ha az ember a szívét-lelkét beleadja, aligha érezheti nyűgnek vagy kötelező feladatnak. De hadd kérdezzek vissza: miért firtatja a szerződésemet?

– Mondanám is a tuti információt: nyártól ön lesz a Diósgyőr vezetőedzője.
– Ezek szerint többet tud, mint én.

– Nem keresték Miskolcról?
– Nem szeretek mellébeszélni, mindig is egyenes embernek tartottam magam, úgyhogy nem tagadom le a DVTK érdeklődését. De ez nem akkora szenzáció. Egyelőre szó sincs tárgyalásról, mindössze annyi történt, hogy megkerestek, érdeklődtek, tájékozódtak.

– Ez az „előjáték” a szerződés aláírása előtt, ez a világon mindenhol így zajlik…
– Nem a naivat játszom, egyszerűen csak a tényeket sorolom. Kerestek Diósgyőrből, de ez még nem tárgyalás. Gyanítom, rajtam kívül van még néhány jelöltje a DVTK-nak, de erről nincs információm.

– Gondolom, azóta töri a fejét a jövőjén.
– Már csak azért is, mert elárulok egy másik információt: a Diósgyőr mellett további három klub érdeklődik.

– Már írom is.
– Nem gondolja, hogy kiadom a klubneveket?! Ne felejtse el, hat forduló még hátravan bajnokságból, képzelje, mit szólnának a kollégák, akik lelkesen dolgoznak, hogy tessék, már keresik az utódot a helyükre. Ez a három klub ugyanúgy puhatolózott és rákérdezett, mint a Diósgyőr.

HOGY BEKŐ BALÁZS MI ALAPJÁN VÁLASZT, ÉS HOGY MILYEN HELYEZÉSSEL LENNE ELÉGEDETT A SZEZON VÉGÉN? A NEMZETI SPORT HÉTFŐI SZÁMÁBÓL MEGTUDHATJA!

2022.11.25 21:49:32

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2022.11.24 23:17:48

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2022.11.24 07:58:00

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Sokak szerint csónakkal kellett volna kimenteni a bírót a Latorca utcából.

2022.11.18 23:59:28

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Az ősz álomtizenegyében hét ferencvárosi található.

2022.11.19 00:08:14

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. És itt jutunk el a csercseszovi futballfelfogás alapjához: a labdarúgóit felszabadítja a kötöttségek alól, és hagyja, hogy abban a szerepben, taktikával játssznak, amiben a leginkább ki tudják bontakoztatni képességeiket..