B. B. 2019.07.15 08:44 Frissítve: 2019.07.15 10:16

Kisvárda: Az nem profizmus, amit Felipe csinál – Révész

Mi lesz a sorsa a brazil Felipének? A felek szerda este ülnek tárgyalóasztalhoz, Révész Attila klubmenedzser finoman fogalmazva sem tartja profinak a kapus hozzáállását.

Szerdán este tárgyal a Kisvárda Felipével (Fotó: Meder István)

 

Nem egyszerű eset Felipe... A dél-amerikai kapus nem kevesebb, mint két és fél hetes késés után futott be klubjához. Rio de Janeiróból indult, Londonban szállt át, és csütörtök este érkezett meg Budapestre, onnan az éjszakai órákban Kisvárdára. A játékos elmondta, amíg a jogi képviselője (menedzsere) nem ül le tárgyalni a kisvárdai vezetőkkel, addig nem hajlandó a folytatásról beszélni... A csapat szombaton hazai pályán játszott felkészülési mérkőzést a Diósgyőrrel (0–1), Felipe azonban – az utazás fáradalmai és az időeltolódásból eredő átállási nehézségek miatt – felmentést kapott a játék alól. Révész Attila sportigazgató szerdán ül tárgyalóasztalhoz a brazil futballista ügynökével – nem ötperces beszélgetésnek ígérkezik...

„Szerdán tizenkilenc órakor ülünk le beszélgetni – mondta lapunknak Révész Attila. – Egyelőre annyi történt, hogy a klub levélben kapott egy orvosi papírt, melyben portugálul egy fogorvos írt valamit. Egyértelmű, a kapus szándékosan provokál bennünket, azt szeretné, ha felbontanánk a szerződését. Okosan csinálja, de nálam ez nem működik. Mindenesetre az nem profizmus, amit Felipe csinál.”

A sportvezető elmondta, hogy a kapuban a fiatal Zöldesi Illést dobták mély vízbe, aki a felkészülési mérkőzéseken bizonyított is.

2023.02.07 23:02:48

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Megértem, hogy az üzleti világban nehéz központilag érdekeket érvényesíteni, mert nyilván minden klubvezetőnek megvan a saját elgondolása, hogyan, milyen szereplőkkel viheti sikerre csapatát, és mindezzel nem is lenne baj egyébként, ha kizárólag a saját forintjait pakolná az utánpótlás-nevelésbe.

2023.02.07 22:44:58

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Lényegében azt mondják, csak nyugi, nincs esély, a földön kell járnunk.

2023.02.07 16:06:24

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A tartalékos kezdővel felálló Honvéd hiába játszott fölényben a hajrában, nem tudta bevenni az angyalföldiek kapuját.

2023.02.06 23:10:57

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2023.02.05 22:44:14

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Nem találni egyetlen magyar fiatalt, aki legalább ilyen szinten tudna futballozni?!