nemzetisport.hu 2019.06.27 15:22 Frissítve: 2019.06.27 15:38

Kép: Szalai Ádám Ferencváros-bérletet ajándékozott

A nyári szünetben sem tétlenkedik Szalai Ádám, a Bundesligában szereplő Hoffenheim magyar válogatott támadója, aki rendszeresen segít a rászorulókon saját alapítványával. Ezúttal egy család mindennapjait tette könnyebbé a labdarúgó, az édesapának egy Ferencváros-bérletet vásárolt.

 

„Szerda délután meglátogattuk a rendkívül ritka neurológiai betegséggel élő Szabolcsot és családját. A nyolcéves kisfiút születését követően diagnosztizálták microcephaliaval, más néven kisfejűséggel. A család sajnos korábban már elvesztette Szabolcs testvérét, a szintén micro-, illetve hidrocephaliás Ádámot, aki két és fél évet élt. Szabolcs 0-24 órás felügyeletet igényel, a találkozásunk során átadtunk néhány, az otthonápoláshoz nélkülözhetetlen orvosi műszert.

A család új taggal bővült: Szabolcs fejlődését elősegítendő érkezett Tellér Gina jóvoltából Schwarzi, a terápiás kutya, mi pedig segítettünk berendezni a »szobáját«.

A tíz éve példaértékű házasságban élő szülők mindennapjait is próbáltuk egy kicsit megkönnyíteni: az édesapa kedvenc csapata a Ferencváros, a minőségi kikapcsolódás érdekében a következő idényben bérletes szurkolóként látogathatja a hazai mérkőzéseket. Az édesanya pedig hamarosan újra a kormány mögé ül majd, amit gyakorló vezetésórákkal támogatunk. Nagyon sok jót kívánunk Szabolcséknak! ”– olvasható az alapítvány Facebook-oldalán.

2021.01.13 14:20:38

Labdarúgó NB I H. D.

Róbert Mak mellett a 17 éves Damir Redzic és Myrto Uzuni is beköszönt Szerhij Rebrov csapatában.

2021.01.12 15:37:07

Labdarúgó NB I H. D.

A mérkőzés egyetlen gólját a csereként pályára lépő Aissa Laidouni szerezte.

2021.01.10 23:13:56

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. A gyerek inkább itthon próbálgassa a biciklicselt, legyen negyven csálé lövése mellett egy bombagólja, de mi, nézők ne azok miatt bosszankodjunk, akik azért léphetnek be a klubházba, AZ öltözőbe s aztán a pályára, mert olcsóbban mutatják be ugyanezt.

2021.01.10 23:15:44

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Minél több honi tréner tör magának utat a profik között.