Kaposvár: Balázs tárgyalt a Lokival, Kink még nem a fővárosi nagyokkal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.28. 07:55
Tarmo Kink, a Kaposvári Rákóczi futballistája a Nemzeti Sportnak elmondta: még sem a Ferencvárossal, sem az Újpesttel nem tárgyalt. Ugyanakkor Balázs Benjámin megerősítette korábbi értesülésünket a DVSC-Teva érdeklődéséről, és elmondta, már túl van egy egyeztetésen a debreceniekkel – de még nem döntött, hol folytatja.

Az elmúlt napokban több együttessel is hírbe hozták a Kaposvári Rákóczi 28 esztendős szélső támadóját, Tarmo Kinket.

„Csak az újságban láttam, hogy a Ferencváros és az Újpest is szeretne a soraiban tudni, ám egyik klub képviselőjével sem beszéltem – mondta a 81-szeres észt válogatott szélső. – Nem tudom, hol folytatom, remélem, minél több lehetőségem lesz a nyáron. Egyelőre csak az biztos, hogy június végén lejár a szerződésem a Kaposvárral. Örültem, hogy a tavasszal szereztem négy gólt a Rákócziban, sajnos ez sem volt elég ahhoz, hogy bent maradjon a csapat az NB I-ben.”

Balázs Benjámin sem marad a sereghajtóként végző együttesnél. A nyártól ingyen igazolható a középpályás, s minden jel arra utal, hogy nem is marad jelenlegi klubjánál.

„Elismerem, tárgyaltam a Debrecennel, de egyelőre nem döntöttem, hol folytatom” – mondta Balázs Benjámin, akit értesüléseink szerint a DVTK és az Újpest is szívesen látna.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik