Izrael: „Nagyon nehéz lesz megszerezni Nikolicsot"

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.28. 13:15
Az izraeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Maccabi Haifa vezetői nem tettek le Nikolics Nemanja megszerzéséről, de úgy vélik, feladatuk igen nehéz lesz – olvasható a pénteki helyi médiában.

„Rajta van a listánkon, de nagyon nehéz lesz megszerezni" – idézi a vezetőség véleményét pénteken a walla.co.il sportportál, amely a napokban megszellőztette: a patinás klub érdeklődik a Videoton válogatott támadója iránt.a napokban megszellőztette: a patinás klub érdeklődik a Videoton válogatott támadója iránt.

A haifai klubelöljárók – akik legutóbb még csak kiszemeltként beszéltek Nikolicsról – ugyanakkor röviden cáfolták, hogy nincs előrelépés az ügyben.

A lap beszámol arról, hogy a gyengén szereplő klub tulajdonosa, Jaakov Sahar csütörtökön rajtaütésszerűen válságbeszédet tartott a játékosoknak, akik nehezen ocsúdnak a sokkból.

A tabella 11. helyén álló Maccabi vezetőedzője, Alekszandar Sztanojevics jelezte: a Hapoel Tel-Aviv elleni vasárnapi bajnoki mérkőzés sok játékos számára az utolsó lehetőség lesz arra, hogy bebizonyítsa, helye van a csapatban.

Mint korábban beszámoltunk róla, a nyáron lejáró szerződésű Nikolicsot a görög élvonalba visszatérni szándékozó AEK Athén is kinézte magának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik