CSERHÁTI ANDRÁS 2021.12.23 08:16 Frissítve: 2021.12.23 09:59

Honvéd: Vida a kiszemelt, négyen szinte biztosan távoznak

Bár a csapat kilenc bajnoki vereséget szenvedett el az őszi idényben, a kispesti vezetők továbbra is bíznak Horváth Ferenc vezetőedzőben, ugyanakkor a keretben lesznek változások...

Eppel Márton (középen) is a távozók között lehet (Fotó: Török Attila, archív)


Horváth Ferenc februári érkezése óta igencsak visszafogottan teljesít a Honvéd, öt pont választja  el a már kieső helyen álló MTK Budapesttől. Nem véletlen, hogy – információnk  szerint – Michael Borisszal és Nebojsa Vignjeviccsel is előrehaladott tárgyalásokat folytattak a vezetők, de végül, mint az Kun Gábor ügyvezető szerdai szezonértékelőjéből is kiderült, csak kitartottak a jelenlegi stáb mellett.

Úgy tudjuk, ugyanakkor nagy változás lehet a keretben. Mint ismert, novemberben három játékost is  kitettek a meccskeretből, így bár a csapattal edzhetett Eppel Márton, Zinédine Machach és Mohamed Mezgrani is, tétmérkőzéseken nem léphettek pályára. A trió szinte biztosan máshol folytatja.  Ugyancsak távozhat Talys Oliveira, a brazil bal oldali védő mindössze három NB  I-es mérkőzésen játszott.

Lehetséges érkezőkről is hallani. Benne van a pakliban, hogy Kispesten folytatja pályafutását a 26 éves Vida Kristopher, a középpályás jelenleg a lengyel Piast Gliwicében légióskodik. A csapat január 2-án és 3-án fizikai felmérésen vesz részt, 8. és 19. között Belekben edző- táborozik.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: 
Kiszemeltek: Vida Kristopher (Piast Gliwice – Lengyelország)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Eppel Márton, Mohamed Mezgrani (belga-algériai), Talys Oliveira (brazil), Zinédine Machach (francia)

2022.05.16 23:16:03

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

NS-VÉLEMÉNY.Érvek szólnak mellettük – nem ellenérvek ellenük.

2022.05.15 22:46:05

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. S a gyors forgásba nagyszerű hajrája ellenére az MTK szédült bele.

2022.05.14 21:59:09

Labdarúgó NB I BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Itt van ellenben ma délután az MTK–Debrecen és a Puskás Akadémia–Honvéd kettős párviadal. A Honvéd előnye két pont, az MTK-é a semmiből visszatért remény és a nyerhetőbb mérkőzés. Akárhogy is, egyiküknek alá kell szállnia.