CSERHÁTI ANDRÁS
2021.12.23 08:16 Frissítve: 2021.12.23 09:59

Honvéd: Vida a kiszemelt, négyen szinte biztosan távoznak

Bár a csapat kilenc bajnoki vereséget szenvedett el az őszi idényben, a kispesti vezetők továbbra is bíznak Horváth Ferenc vezetőedzőben, ugyanakkor a keretben lesznek változások...

Eppel Márton (középen) is a távozók között lehet (Fotó: Török Attila, archív)


Horváth Ferenc februári érkezése óta igencsak visszafogottan teljesít a Honvéd, öt pont választja  el a már kieső helyen álló MTK Budapesttől. Nem véletlen, hogy – információnk  szerint – Michael Borisszal és Nebojsa Vignjeviccsel is előrehaladott tárgyalásokat folytattak a vezetők, de végül, mint az Kun Gábor ügyvezető szerdai szezonértékelőjéből is kiderült, csak kitartottak a jelenlegi stáb mellett.

Úgy tudjuk, ugyanakkor nagy változás lehet a keretben. Mint ismert, novemberben három játékost is  kitettek a meccskeretből, így bár a csapattal edzhetett Eppel Márton, Zinédine Machach és Mohamed Mezgrani is, tétmérkőzéseken nem léphettek pályára. A trió szinte biztosan máshol folytatja.  Ugyancsak távozhat Talys Oliveira, a brazil bal oldali védő mindössze három NB  I-es mérkőzésen játszott.

Lehetséges érkezőkről is hallani. Benne van a pakliban, hogy Kispesten folytatja pályafutását a 26 éves Vida Kristopher, a középpályás jelenleg a lengyel Piast Gliwicében légióskodik. A csapat január 2-án és 3-án fizikai felmérésen vesz részt, 8. és 19. között Belekben edző- táborozik.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: 
Kiszemeltek: Vida Kristopher (Piast Gliwice – Lengyelország)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Eppel Márton, Mohamed Mezgrani (belga-algériai), Talys Oliveira (brazil), Zinédine Machach (francia)

2023.03.24 19:21:53

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Van bennem jócskán nosztalgikus szomorúság. Elvégre a Pécs, a Szeged, a Szombathely és a Győr a középmezőnyben álmodozik a szebb jövőről, ám a Nyíregyháza 16. és a Békéscsaba 17. helye a jelenlegi állás szerint csak osztályozót ér, a két kieső előtt végző három csapat ugyanis minősítőt játszik majd a nyártól 18-as mezőnyre csökkenő sorozatért.

2023.03.23 23:32:35

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A döntés legfontosabb üzenete valószínűleg az, hogy a Vasas vezetősége önkritikát gyakorolt. Belátta hibáit az elmúlt évek játékospolitikája, a csapat menedzselése kapcsán, elismerte, hogy az eddig meghozott intézkedések nem vezettek eredményre.

2023.03.20 21:06:37

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Ha túlzás is, hogy a lelkével törődni kell, az érzelmeit nem szabad félresöpörni.

2023.03.20 21:03:34

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Vajon van-e még egy bajnokság az általunk ismert fociuniverzumban, ahol a profi osztályokban olyan vircsafttal kezdődhetnek a félidők, mint nálunk, hogy valaki a pénzéért cserébe elpöccintheti a labdát a kezdőpontról?