Honvéd: „Az edzői stáb folytatja a munkát”

Vágólapra másolva!
2021.12.22. 11:54
null
Horváth Ferenc egy őszi bajnoki meccs után (Fotó: Dömötör Csaba)
Bár az őszi szezon közben pletykaszinten felvetődött a váltás lehetősége, minden bizonnyal a tavaszi rajton is Horváth Ferenc lesz a Budapest Honvéd vezetőedzője – többek között ez derül ki abból az interjúból, amely szerda délelőtt a klubhonlapon jelent meg, és amelyben a NB I nyolcadik helyén telelő kispesti labdarúgóklub ügyvezetője, Kun Gábor értékelte az évet.

 

„Az edzői stáb folytatja a munkát, azonban a keretben várhatóak változások – válaszolta a téli terveket firtató kérdésre Kun Gábor. – Elkezdődtek a tárgyalások a kiszemelt játékosokkal, de helyet is kell teremteni nekik, így természetesen távozók is lesznek. Fontos, hogy akik érkeznek, nemcsak játékban, hanem mentalitásban is hozzá tudjanak tenni a csapathoz. Akik pedig maradnak, azok még jobban becsüljék meg, hogy a Honvédban futballozhatnak.”

„Mindenképpen eredményesebb félévet szeretnénk zárni a tabella első felében, és a kupában is szeretnénk újra nagyot alkotni” – mondta a közeljövő céljairól az ügyvezető, aki évértékelőjében a Bozsik Aréna átadását és a fiatal játékosok fejlődését nevezte 2021 fő örömforrásának.

Kun Gábor (Fotó: Földi Imre)
Kun Gábor (Fotó: Földi Imre)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik