Honvéd: Vadócz Krisztián máris távozik a klubtól – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.28. 12:46
null
A 33 éves középpályás a nyáron érkezett Kispestre, ám inkább külföldön szeretne futballozni (Fotó: Török Attila)
A labdarúgó NB I-ben második helyen álló Budapest Honvéd bejelentette, Vadócz Krisztián közös megegyezéssel felbontotta szerződését.

A kispesti közleményben az áll, Vadócz úgy döntött, szeretne még egy-két évet külföldön játszani. A Honvéd jelezte, a klub és a játékos is elégedett volt a 33 esztendős középpályás Kispesten eltöltött rövid időszakával.

A 42-szeres válogatott játékos – aki korábban Franciaországban, Skóciában, Hollandiában, Spanyolországban, Dániában, Indiában, Svájcban, Ausztráliában és Hongkongban futballozott – július elején, tizenhárom év után tért vissza a Honvédhoz. Vadócz ebben a szezonban a kispestiek összes tétmérkőzésén kezdő volt: az NB I-ben hat, az Európa-liga-selejtezőben négy meccsen lépett pályára, gólt nem szerzett. Úgy hírlik, ismét a távol-kelet felé veheti az irányt.

A Nemzeti Sport Online úgy tudja, hogy így már szóba került a Honvédnál Hidi Patrik szerződtetése, aki a nyáron bontott szerződést a spanyol másodosztályú Real Oviedóval, és a múlt héten már Kispesten tréningezett. Akkor a játékos menedzsere, Filipovics Vladan még arról beszélt, hogy nem került szóba Hidi visszaigazolása, csak edzéslehetőséget kért a klubtól, a posztján szereplő Vadócz távozásával azonban változott a helyzet, információink szerint a Honvéd szeretné újra szerződtetni korábbi csapatkapitányát.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők:
Fousseni N'Ganon Bamba(guineai, Csornomorec Odessza – Ukrajna), Batik Bence (Ferencváros – szabadon igazolhatóként), Holdampf Gergő (Nyíregyháza Spartacus), David N’Gog (francia, Ross County – Skócia, szabadon igazolhatóként), Tomás Pilík (cseh, Zbrojovka Brno – Csehország), Dino Skvorc (horvát, Alaskert – Örményország), Eke Uzoma (nigériai, Balmazújváros – szabadon igazolhatóként), Vadócz Krisztián (Kitchee SC – Hongkong)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Cipf Dominik, Temesvári Attila, Kovács Nikolasz, Szendrei Norbert
Kiszemeltek: Hidi Patrik (szabadon igazolható, legutóbb Real Oviedo – Spanyolország)
Távozók: Bobál Dávid (Dukla Praha – Csehország, szabadon igazolhatóként), Csábi Mihály (Csorvás), Eppel Márton (Kajrat Almati – Kazahsztán),Göblyös Dániel (dorogi kölcsön után Komárom), George Patrick Ikenne-King (nigériai, MTK Budapest, szabadon igazolhatóként), Kadima Kabangu (Kongói DK-beli, Shirak FC – Örményország) Tomás Kosút (szlovák), Kovács Dániel (dorogi kölcsön után ESMTK), Davide Lanzafame (olasz, Ferencváros),Vadócz Krisztián (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:Herjeczki Kristóf (Gyirmót FC Győr), Stoiacovici Dávid (Tiszakécske)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:Vajda Dániel (dorogi kölcsön után)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik