Honvéd: Vadócz Krisztián visszatér Kispestre – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.05. 21:08
null
Vadócz Krisztián 13 év után visszatért Kispestre (Fotó: honvedfc.hu)
A Budapest Honvéd labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Vadócz Krisztiánt. A 33 esztendős középpályás 13 év után tér vissza a nevelőegyesületéhez, amellyel egyéves szerződést kötött.

Vadócz Krisztián 17 évesen debütált a Honvédban, azóta Franciaországban (Auxerre), Skóciában (Motherwell), Hollandiában (NEC Nijmegen), Spanyolországban (Osasuna, Deportivo Alavés), Dániában (Odense), Indiában (Pune City, Mumbai City), Svájcban (Grasshoppers), Ausztráliában (Perth Glory) és Hongkongban (Kitchee) is játszott.

A 42-szeres válogatott középpályás egy ideje már együtt készült a kispestiekkel, most pedig egyéves szerződést kötött a Honvéddal, így akár már a jövő hét szerdai (17.30, Szkopje) Európa-liga-selejtezőn is pályára léphet a macedón Rabotnicski ellen.

„Az évek során mindig egy kicsivel közelebb és közelebb kerültünk egymáshoz, aztán most van egy feladat, a nemzetközi kupában kellene haladni egy-két kört, hogy ne csak a Honvédról, hanem a magyar futballról is jókat mondjanak, így tud a labdarúgásunk közelebb kerülni a nemzetközi mezőnyhöz, ez egy kihívás számomra is – mondta Vadócz Krisztián a klubhonlapnak. – Akárhol van az ember a világban, megmaradnak a kispesti érzések, én honvédos vagyok, ezt tudja rólam mindenki. Viszont nem az a lényeg, hogy én hogyan érzem magam, nekem az lesz a fontos, hogy milyen játékosnak látnak majd. Ekörül forog az agyam, meg kell mutatnom, hogy jó futballista vagyok.”

Vadócz Krisztián a Honvéd hatodik nyári érkezője.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők:
Fousseni N'Ganon Bamba(guineai, Csornomorec Odessza – Ukrajna),Batik Bence(Ferencváros – szabadon igazolhatóként), Holdampf Gergő(Nyíregyháza Spartacus),Dino Skvorc(horvát, Alaskert – Örményország),Eke Uzoma(nigériai, Balmazújváros – szabadon igazolhatóként),Vadócz Krisztián(Kitchee SC – Hongkong)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Göblyös Dániel(Dorog, ?),Kovács Dániel(Dorog, ?),Raul-Ioan Palmes(román, Kazincbarcika, ?),Vajda Dániel(Dorog, ?)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:Nemanja Andrics(szerb, Balmazújváros),Igor Csukovics(montenegrói, FC Kamza – Albánia, próbajáték),Alekszandar Ignjatovics(szerb, Szloboda Tuzla – Bosznia-Hercegovina),Lippai Tibor(Hajdúböszörmény),Tomás Pilík(cseh, FC Zbrojovka Brno – Csehország, szabadon igazolható, próbajáték),Borisz Zsivanovics(szerb-magyar, Szeged 2011)
Távozók:Bobál Dávid(Dukla Praha – Csehország, szabadon igazolhatóként),Eppel Márton(Kajrat Almati – Kazahsztán),George Patrick Ikenne-King(nigériai, MTK Budapest – szabadon igazolhatóként),Davide Lanzafame(olasz, Ferencváros)
Kölcsönbe távozók:Herjeczki Kristóf(Gyirmót FC Győr)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:Tomás Kosút(szlovák)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik