CS. A. 2021.05.17 09:44 Frissítve: 2021.06.16 11:32

Honvéd: újabb Fradi-játékos a kiszemeltek között

Bár hivatalosan még nem érkezett senki a Budapest Honvédhoz, egyre több név vetődik fel a kispesti klubbal kapcsolatban.

 
Marcel Hesitert (balra) a Honvédnál is szívesen látnák (Fotó: archív)
 

Lovrencsics Gergő után szóba került a Honvédnál a kiszemeltek között a Ferencvárostól ugyancsak távozó (mindkettejüknek lejár a szerződése júniusban) Marcel Heister neve, azonban a 28 éves bal oldali védőt a lengyel bajnok Legia Warszawa is szívesen látná, sőt a Nemzeti Sport Online értesülései szerint Magyarországról is több klub érdeklődik iránta.

Ha Budapesten maradna, nagy fogás lenne az előző idényben gyengén szereplő, végül a tabella tizedik helyén záró klubnak. A német-horvát származású futballista meghatározó labdarúgónak számított az Üllői úton, három év alatt összesen 97 mérkőzésen két gólig és tizenegy gólpasszig jutott.

A korábban a Diósgyőrben is szereplő, jelenleg a pozsonyi Slovanban futballozó középpályás, Nono is aláírhat a Honvédhoz. Szappanos Péter érkezése immár biztosnak mondható, ugyanis a Mezőkövesd Zsóry kapusának megállapodása lejár a nyáron, így szabadon szerződtethetőként kerül a kispesti klubhoz. Egyelőre egy játékos távozott, Gazdag Dániel az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Philadelphia Unionban folytatja pályafutását.NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők: –
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Cipf Dominik (BFC Siófok)?, Artur Craciun (moldovai–román, FC Viitorul – Románia)?, Tóth-Gábor Kristóf (Kazincbarcika)?
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: 
Kiszemeltek: Dombó Dávid (Kisvárda), Marcel Hesiter (Ferencváros, szabadon igazolható), Lovrencsics Gergő (Ferencváros, szabadon igazolható), Nono (spanyol, Slovan – Szlovákia), Szappanos Péter (Mezőkövesd, szabadon igazolható)
Távozók: Gazdag Dániel (Philadelphia Union – Egyesült Államok)
Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Naser Aliji (albán–svájci), Balogh Norbert (Törökország), Thierry Gale (barbadosi), Djordje Kamber (bosnyák–szerb, lejár a szerződése), Ivan Lovric (horvát, lejár a szerződése), Mohamed Mezgrani (algériai-belga), Nagy Gergő (lejár a szerződése), Nagy Sándor (ukrajnai), Boubacar Traoré (mali), Tomás Tujvel (szlovákiai, lejár a szerződése), Eke Uzoma (nigériai, lejár a szerződése)

 


 

2022.05.17 22:30:11

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Ahogy mondani szokás: a tabella nem hazudik.

 

2022.05.16 23:16:03

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

NS-VÉLEMÉNY.Érvek szólnak mellettük – nem ellenérvek ellenük.

2022.05.15 22:46:05

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. S a gyors forgásba nagyszerű hajrája ellenére az MTK szédült bele.