CS. A. 2021.05.17 09:44 Frissítve: 2021.06.16 11:32

Honvéd: újabb Fradi-játékos a kiszemeltek között

Bár hivatalosan még nem érkezett senki a Budapest Honvédhoz, egyre több név vetődik fel a kispesti klubbal kapcsolatban.

 
Marcel Hesitert (balra) a Honvédnál is szívesen látnák (Fotó: archív)
 

Lovrencsics Gergő után szóba került a Honvédnál a kiszemeltek között a Ferencvárostól ugyancsak távozó (mindkettejüknek lejár a szerződése júniusban) Marcel Heister neve, azonban a 28 éves bal oldali védőt a lengyel bajnok Legia Warszawa is szívesen látná, sőt a Nemzeti Sport Online értesülései szerint Magyarországról is több klub érdeklődik iránta.

Ha Budapesten maradna, nagy fogás lenne az előző idényben gyengén szereplő, végül a tabella tizedik helyén záró klubnak. A német-horvát származású futballista meghatározó labdarúgónak számított az Üllői úton, három év alatt összesen 97 mérkőzésen két gólig és tizenegy gólpasszig jutott.

A korábban a Diósgyőrben is szereplő, jelenleg a pozsonyi Slovanban futballozó középpályás, Nono is aláírhat a Honvédhoz. Szappanos Péter érkezése immár biztosnak mondható, ugyanis a Mezőkövesd Zsóry kapusának megállapodása lejár a nyáron, így szabadon szerződtethetőként kerül a kispesti klubhoz. Egyelőre egy játékos távozott, Gazdag Dániel az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Philadelphia Unionban folytatja pályafutását.NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők: –
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Cipf Dominik (BFC Siófok)?, Artur Craciun (moldovai–román, FC Viitorul – Románia)?, Tóth-Gábor Kristóf (Kazincbarcika)?
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: 
Kiszemeltek: Dombó Dávid (Kisvárda), Marcel Hesiter (Ferencváros, szabadon igazolható), Lovrencsics Gergő (Ferencváros, szabadon igazolható), Nono (spanyol, Slovan – Szlovákia), Szappanos Péter (Mezőkövesd, szabadon igazolható)
Távozók: Gazdag Dániel (Philadelphia Union – Egyesült Államok)
Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Naser Aliji (albán–svájci), Balogh Norbert (Törökország), Thierry Gale (barbadosi), Djordje Kamber (bosnyák–szerb, lejár a szerződése), Ivan Lovric (horvát, lejár a szerződése), Mohamed Mezgrani (algériai-belga), Nagy Gergő (lejár a szerződése), Nagy Sándor (ukrajnai), Boubacar Traoré (mali), Tomás Tujvel (szlovákiai, lejár a szerződése), Eke Uzoma (nigériai, lejár a szerződése)

 


 

2021.09.23 19:45:03

Labdarúgó NB I JUDI ÁDÁM

Az Arsenal korábbi tízese szerint a Ferencváros kiemelkedik a jelenlegi magyar mezőnyből – exkluzív interjú a vb-ezüstérmes védővel.

2021.09.23 14:51:25

Labdarúgó NB I P. K.

Az előző két idényben a Fehérvár és az Újpest elleni meccsek után alapozták meg a címvédést.

2021.09.22 18:35:14

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Nincs már veretlen csapat az NB I-ben, a címvédő nyerte a második fordulóból elhalasztott rangadót.

2021.09.18 20:43:00

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Most mondhatnám, reménykedjünk, hogy rendbe jön.