CS. A. 2021.05.17 09:44 Frissítve: 2021.06.16 11:32

Honvéd: újabb Fradi-játékos a kiszemeltek között

Bár hivatalosan még nem érkezett senki a Budapest Honvédhoz, egyre több név vetődik fel a kispesti klubbal kapcsolatban.

 
Marcel Hesitert (balra) a Honvédnál is szívesen látnák (Fotó: archív)
 

Lovrencsics Gergő után szóba került a Honvédnál a kiszemeltek között a Ferencvárostól ugyancsak távozó (mindkettejüknek lejár a szerződése júniusban) Marcel Heister neve, azonban a 28 éves bal oldali védőt a lengyel bajnok Legia Warszawa is szívesen látná, sőt a Nemzeti Sport Online értesülései szerint Magyarországról is több klub érdeklődik iránta.

Ha Budapesten maradna, nagy fogás lenne az előző idényben gyengén szereplő, végül a tabella tizedik helyén záró klubnak. A német-horvát származású futballista meghatározó labdarúgónak számított az Üllői úton, három év alatt összesen 97 mérkőzésen két gólig és tizenegy gólpasszig jutott.

A korábban a Diósgyőrben is szereplő, jelenleg a pozsonyi Slovanban futballozó középpályás, Nono is aláírhat a Honvédhoz. Szappanos Péter érkezése immár biztosnak mondható, ugyanis a Mezőkövesd Zsóry kapusának megállapodása lejár a nyáron, így szabadon szerződtethetőként kerül a kispesti klubhoz. Egyelőre egy játékos távozott, Gazdag Dániel az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Philadelphia Unionban folytatja pályafutását.NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők: –
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Cipf Dominik (BFC Siófok)?, Artur Craciun (moldovai–román, FC Viitorul – Románia)?, Tóth-Gábor Kristóf (Kazincbarcika)?
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: 
Kiszemeltek: Dombó Dávid (Kisvárda), Marcel Hesiter (Ferencváros, szabadon igazolható), Lovrencsics Gergő (Ferencváros, szabadon igazolható), Nono (spanyol, Slovan – Szlovákia), Szappanos Péter (Mezőkövesd, szabadon igazolható)
Távozók: Gazdag Dániel (Philadelphia Union – Egyesült Államok)
Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Naser Aliji (albán–svájci), Balogh Norbert (Törökország), Thierry Gale (barbadosi), Djordje Kamber (bosnyák–szerb, lejár a szerződése), Ivan Lovric (horvát, lejár a szerződése), Mohamed Mezgrani (algériai-belga), Nagy Gergő (lejár a szerződése), Nagy Sándor (ukrajnai), Boubacar Traoré (mali), Tomás Tujvel (szlovákiai, lejár a szerződése), Eke Uzoma (nigériai, lejár a szerződése)

 


 

2023.06.01 22:48:55

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Mindig van egy center, akire kijön a figura.

2023.05.31 19:26:42

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A Honvédra jutó milliárdokból a már hajléktalanmentes akadémiára is támaszkodva, a csodálatos új Bozsik Arénában rendre viszonylag sok szurkoló előtt futballozva kellett volna egy olyan aprócska sikert elérni, mint a bennmaradás.

2023.05.30 12:18:34

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2023.05.29 22:43:27

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Megköszönhetik a döntést Vad II Istvánnak, hiszen így van kire mutogatni a kiesés okán, mert ugyebár nálunk ez a legfontosabb. Azért is, mert meggyőződésem, hogy ha összejön a kispesti vezetés, a Fehérvár szerez gólt a Fáy utcában. Hogy miért? Ne kérdezzék. Maradjunk annyiban, hogy biztos vagyok benne.

2023.05.29 22:47:19

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. A kecskeméti vezetőedző, Szabó István munkája sok tekintetben a Mestert idézi.

Ajánló beállításra vár