Honvéd: Horváth Ferenc állásába kerülhet a Gyirmót elleni vereség – NS-infó

P. T.P. T.
Vágólapra másolva!
2022.01.30. 16:56
null
Horváth Ferenc a szombati mérkőzést követő sajtótájékoztatón (Fotó: Török Attila)
Borzasztóan kezdte a labdarúgó NB I tavaszi szezonját a Bp. Honvéd: hazai pályán 1–0-s vereséget szenvedett a 18. fordulónak a tabella utolsó helyéről nekivágó Gyirmóttól. A kudarc kiverte a biztosítékot a szurkolóknál, akik szinte a teljes vezérkart és szakmai stábot távozásra szólították fel. Könnyen előfordulhat, hogy óhajuk egy része meghallgatásra talál...

 

A Nemzeti Sport értesülése szerint a szombati vereség nem marad következmények nélkül. Úgy tudjuk, a kispestiek vasárnapra válságstábot hívtak össze, hogy megoldást találjanak a szemmel láthatóan súlyos problémákra. A Bp. Honvéd a nyolcadik helyről várta a bajnokság folytatását, és Kispesten joggal bízott abban mindenki, hogy a sereghajtóként a Bozsik Arénába érkező Gyirmót ellen begyűjti a három pontot. A végeredmény ismert: Csertői Aurél csapata 1–0-ra legyőzte a 66. perctől emberhátrányban futballozó piros-feketéket.

Hogy a meccs hajrájában, illetve a lefújást követően milyen volt a hangulat, nem nehéz elképzelni. A szurkolók szidták a vezetőket, ugyanúgy a távozásukat követelték, mint Horváth Ferenc vezetőedzőét. Persze hiba lenne megfeledkezni arról, hogy az elöljárókon és a szakmai stáb tagjain kívül a labdarúgókat is terheli felelősség – nem is kicsi! – az eddigi szégyenteljes teljesítményért...

Az nyilvánvaló, hogy ebben a helyzetben lépni kell, és az NS információja szerint a gyenge szereplés levét elsőként Horváth Ferenc ihatja meg: rövidesen edzőváltás lehet Kispesten.

Természetesen megkerestük a Bp. Honvédot, azt a választ kaptuk, hogy sajtóértesülést nem szeretnének kommentálni, ha lesz bejelenteni valójuk, azt a hivatalos fórumon, a klubhonlapon megteszik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik