Honvéd: újra megpróbálják - a jegybevétel felét is Del Piero tehetné zsebre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.27. 18:08
null
A Honvéd-igazgató Fabio Cordella és Del Piero - így illusztrálják Olaszországban a kispestiek újabb akcióját a klasszis csatárért
Olasz sajtóhír szerint a Bp. Honvéd labdarúgócsapata ismét megpróbálja szerződtetni Alessandro Del Pierót.

A Honvéd olasz sportigazgatója, Fabio Cordella már a nyáron is megkereste Del Pierót, és közel járt a megegyezéshez az olasz klasszissal, de a támadó végül az indiai Delhi Dynamosba igazolt. Az ázsiai ország szuperligájának első idénye azóta éget ért, és mivel a következőt csak jövő őszre írták ki, a csapatok játékosai – köztük Del Piero – szabaddá váltak.


A Honvédnál már korábban jelezték, hogy a télen újra megpróbálják Magyarországra csábítani a Juventus legendáját, és Gianluca Di Marzio részleteket is tudni vél ezzel kapcsolatban.

A Fabio Cordellával jó kapcsolatot ápoló olasz újságíró – aki az idei karácsonyt Budapesten töltötte – azt írta szombat délutáni bejegyzésében, hogy a kispestiek különböző „juttatásokkal" próbálják megnyerni maguknak Del Pierót.

Ezek közé tartozik állítólag, hogy a támadó a személyével kapcsolatos termékek forgalmazásából származó pénzt teljes egészében megkapná, valamint őt illetné meg a jegybevétel fele a hazai mérkőzések, valamint a nemzetközi, akár idegenben játszott felkészülési mérkőzések után is.

A 40 éves világbajnok labdarúgó az indiai bajnokságban 10 mérkőzésen egy gólt szerzett, ötször be-, négyszer lecserélték. A Delhi Dynamos a nyolccsapatos bajnokság alapszakaszában ötödikként végzett, így éppen lemaradt a rájátszásról.

Del Piero gólja a Chennaiyin FC ellen

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Bobál Dávid (Soproni VSE), Botka Endre (Kecskemét), Czuczi Márton (Békéscsaba), Daru Bence (Siófok), Lőrinczy Attila (Békéscsaba)
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Alessandro Del Piero (olasz, szabadon igazolható, legutóbb Delhi Dynamos – India), Leandro Martínez (olasz-argentin, Győri ETO, szabadon igazolható)
Távozók: Thomas Iyock Job (kameruni, szabadon igazolható), Andrea Mancini (olasz, Haladás?, szabadon igazolható), Cristian Portilla (spanyol, szabadon igazolható), Anatolis-Alexis Sundas (román-görög, Fidelis Andria – Olaszország), Kandia Traoré (elefántcsontparti, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:
Távozhatnak: Raffaele Alcibiade (olasz), Hidi Patrik (érdeklődnek iránta: DVTK)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik