Haladás: Kuttor Attila már csak csereként segít a szombathelyieknek

Vágólapra másolva!
2010.03.02. 10:37
A Nemzeti Sport információi szerint Kuttor Attila az őszi idény befejezése után tudatta Róth Antal vezetőedzővel, hogy nem szeretne már teljes erőbedobással a futballra koncentrálni, készül a labdarúgás utáni életre, azonban edzésben marad, és ha a Haladásnak szüksége van a játékára, számíthat rá a szakmai stáb.

Szerettük volna megszólaltatni a 19-szeres válogatott védőt, ő azonban megköszönve az érdeklődést nem kívánt nyilatkozni.

A zöld-fehérek vezetőedzője, Róth Antal nem tagadta, valóban volt egy beszélgetés közte és Kuttor Attila között, amelynek lényege a következő: tudomásul vette játékosa döntését...

„Kuttor Attila saját döntése, hogy csak heti két edzésen vesz részt, ebből kiindulva nem várja el, hogy a kezdőcsapatban számoljak vele, igaz, adódhat olyan helyzet, amikor szükség lesz a segítségére – mondta a hétfő délelőtti gyakorlás után Róth Antal. – Elfogadtam a döntését, azt, hogy amolyan vészmegoldásként szeretne a háttérben maradni, és ennek megfelelően igyekeztünk összerakni a keretünket."

ILLÉS BÉLA  TULAJDONOS VÉLEMÉNYÉT ELOLVASHATJA A KEDDI NEMZETI SPORTBAN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik