Haladás: Dvorschák Kövesdre tart, Szakályt a ZTE is vinné

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.05. 11:39
null
Andrea Mancini (balra) és Raffaele Alcibiade (Fotó: vaol.hu/haladas, Unger Tamás)
Megkezdte felkészülését az NB I tavaszi szezonjára az őszi idényt kieső, 15. helyen záró Szombathelyi Haladás labdarúgócsapata. A Honvédtól érkező Raffaele Alcibiade és a szabadon igazolható Andrea Mancini is részt vett az edzésen, de mindketten még egyeztetnek a klubbal.

 

SZENTES LÁZÁR HÉT JÁTÉKOST SZERETNE IGAZOLNI
Nagy Patrikkal szóban már megegyeztek.

A három beharangozott szombathelyi érkezőből Nagy Patrik még nem gyakorolt a csapattal – tudatta a haladas.hu, a Haladás hivatalos honlapja.

Nem edzett a csapattal a Mezőkövesdre tartó Dvorschák Gábor. Vele együtt mehet Kövesdre Szakály Attila is, aki azonban választhatja a ZTE-t is – kölcsönben, vagy végleg.

A csapat szakmai stábjában újabb változások vannak: az első edzés előtt Szentes Lázár tudatta Jakab Csaba kapusedzővel, hogy mással képzeli el a folytatást. Erőnléti edzőként Füzy Gábor csatlakozott a stábhoz.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Raffaele Alcibiade (olasz, Bp Honvéd), Laurentiu Branescu (román, a Juventus és a Virtus Lanciano közös tulajdona – Olaszország), Andrea Mancini (olasz, Bp. Honvéd, szabadon igazolható), Mohl Dávid (PMFC), Nagy Patrik (SV Seligenporten – Németország)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Dvorschák Gábor (érdeklődnek iránta: Mezőkövesd), Gyűrű László (lejár a szerződése), Radó András (érdeklődnek iránta: külföld), Skriba Máté (Veszprém után ZTE?), Szakály Attila (érdeklődnek iránta: Mezőkövesd, ZTE)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik