Munkatársunktól 2020.05.28 15:59 Frissítve: 2020.05.29 23:29

FTC: SPORTFIVE néven folytatja a Groupama Aréna működtetője

A Groupama Arénát üzemeltető Lagardère Sports Hungary Kft. május 28-tól SPORTFIVE néven működik tovább – derült ki a vállalatnak a Nemzeti Sporthoz eljuttatott közleményéből.

Megváltozik a Groupama Aréna üzemeltetőjének neve (Fotó: Tumbász Hédi)

A névváltoztatás azután következett be, hogy a csoportot a Lagardère Group április közepén eladta a H.I.G. Capitalnek.

A SPORTFIVE és a Ferencvárosi Torna Club továbbra is folytatja együttműködését, amely az elmúlt hat évben, a Groupama Aréna átadása óta a stadion üzemeltetését jellemezte.

A SPORTFIVE magyar menedzsmentje nem változik.

„A Groupama Aréna üzemeltetőjeként immár hat éve arra törekszünk, hogy a Fradinak megfelelő otthont biztosítsunk, mindeközben pedig kihasználjuk a multifunkciós stadionunk minden előnyét. Nevünk megváltoztatásával ezen törekvéseink nem módosulnak, továbbra is a partnereink legmagasabb szintű kiszolgálására törekszünk. A SPORTFIVE már ismert és elismert márka az európai sportpiacon, így büszkén mondhatom, hogy a nemzetközi csapat támogatásával további gyümölcsöző együttműködéseket építhetünk és innovatív fejlesztéseket hozhatunk az FTC és minden partnerünk számára” – idézi a közlemény Igaz Andrást, a SPORTFIVE magyar leányvállalatának ügyvezetőjét.

A Ferencváros a Groupama Aréna megnyitása óta két bajnoki címet és három Magyar Kupa-győzelmet ünnepelhetett. A stadion multifunkciós jellegét jól kihasználva az üzemeltető már több mint 1000 vállalati rendezvényt rendezett meg az arénában.

 

2021.06.09 21:15:35

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Habitusához közelebb áll, hogy a bajnoki címért küzd.

2021.06.06 22:04:49

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Peter Stögert is tisztelem, esetében egyelőre csak az eredményei miatt tehetem.

2021.05.26 23:08:37

Labdarúgó NB I SZÖLLŐSI GYÖRGY

A Puskás Akadémia elnöke, Mészáros Lőrinc a járvány viszontagságai ellenére minden idők legjobb felcsúti idényét értékelhette.