FTC: megszólalt a Genk edzője Paintsil átigazolásáról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.13. 12:05
Philippe Clement, a Genk edzője óvatosan beszélt Joseph Paintsil esetleges szerződtetéséről a belga Het Belang van Limburgnak.

„Nem vagyok ideges, tudom, hogy januárban nem könnyű igazolni – mondta a Genknél december közepénkinevezett szakember, aki a korábbi klubjából, a Waasland-Beverenből is elhozna egy játékost, a szenegáli Ibrahima Secket. – Tudom, milyen típusú játékost, vagy kit szeretnék megszerezni, de először meg kell állapodni a klubokkal.”„Nem vagyok ideges, tudom, hogy januárban nem könnyű igazolni – mondta a Genknél december közepénkinevezett szakember, aki a korábbi klubjából, a Waasland-Beverenből is elhozna egy játékost, a szenegáli Ibrahima Secket. – Tudom, milyen típusú játékost, vagy kit szeretnék megszerezni, de először meg kell állapodni a klubokkal.”

Mint ismert, az FTC vezetői azt állítják, élnek opciós jogukkal, és szerződtetik Paintsilt, ám a 12 bajnokin hat gólt szerző támadóról Belgiumban azt írják, vinné őt a Genk is klubjától, a másodosztályú Tema Youth FC-től.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik