FTC: Juhászra kevés az esély, Stopira képbe kerülhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.15. 13:39
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint több Videoton-futballista lehetséges szerződtetése is szóba került már a Ferencvárosnál a nyári átigazolási szezon kapcsán.

A válogatott védő, Juhász Roland szerződtetése már akkor szerepelt a Ferencváros tervei között, amikor Belgiumból, az Anderlechttől hazatért, de akkor a Videotonnál kötött ki. Most azonban ismét szóba került a neve az Üllői úton a lehetséges nyári erősítések között.

Korábban már jeleztük, hogy Juhász a nyáron távozhat a Videotontól, és külföldről is van iránta érdeklődés. Ugyanakkor még egy évig érvényes megállapodás köti a fehérváriakhoz, akik aligha szeretnék, hogy a védő közvetlen riválishoz kerüljön, ezért ha lenne is tárgyalás (úgy tudjuk, eddig még nem volt) a Vidi és a Fradi között, akkor sem valószínű, hogy meg tudnának egyezni. Ezért nagyobb az esélye annak, hogy ha nem érkezik megfelelő ajánlat Juhászért külföldről – egy jó nemzetközi szereplés még növelhetné ennek az esélyét –, akkor kitölti a szerződését.

Ellenben a zöld-foki-szigeteki válogatott balhátvédnek, Stopirának lejár a szerződése a Videotonnál, így ő szabadon tárgyalhat a Fradival. A fehérvári futballista megszerzése akkor kerülhet napirendre az Üllői úton, ha az ecuadori válogatott Cristian Ramírez játékjogának megvásárlásáról nem sikerül megegyezniük a zöld-fehéreknek az őt kölcsönadó Fortuna Düsseldorffal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik