V. Á. 2021.06.14 13:12 Frissítve: 2021.06.14 13:36

FTC: élőben közvetítik a németországi edzőtábor mérkőzéseit

2017 után ismét élőképes közvetítésben követhetik a szurkolók az NB I-ben szereplő Ferencváros labdarúgócsapatának felkészülési mérkőzéseit - számolt be róla a klub honlapja.

 

Három kamerával közvetíti a FradiMédia a felkészülési mérkőzéseket (Fotó: fradi.hu)

A FradiMédia az exkluzív tartalmak mellett újdonsággal is készül a szerdán induló németországi edzőtábor alatt. A bajnoki címvédő hivatalos honlapján jelentette be, hogy élőben, három kamerával közvetíti a felkészülési mérkőzéseket.

„A háromkamerás közvetítést a gólok és a helyzetek visszajátszásával igyekszünk teljessé tenni, emellett a helyszíni kommentátor segítségével minden fontos információt átadunk a nézőknek, ráadásul, a félidei és a meccsvégi pályaszéli interjúkkal a főszereplők véleményét is meghallgathatjuk az adott találkozóról” – írja a közlemény.

Az ellenfelekről és kezdési időpontokról később ad tájékoztatást az FTC. A 32-szeres magyar bajnok június 16. és június 26. között készül Németországban.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Ryan Mmaee (belga–marokkói, AEL Limassol – Ciprus)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Csernik Kornél (Soroksár)?, Csonka András (Budafoki MTE)?, Csontos Dominik (Soroksár)?, Ammar Ramadan (szír, Soroksár), Szánthó Regő (ZTE FC)?, Szécsi Gergő (Soroksár)?, Szerető Krisztofer (Soroksár)?, Takács Zsombor (Soroksár)?, Varga Ádám (Soroksár)?
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Sam Adekugbe (kanadai, Valerenga – Norvégia), Keanu Baccus (ausztrál, Western Sydney Wanderers – Ausztrália)
Távozók: Marcel Heister (horvát–német, lejár a szerződése), Isael (brazil, lejár a szerződése), Lovrencsics Gergő (lejár a szerződése), Michal Skvarka (szlovák, lejár a szerződése)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

 

2021.08.02 23:58:46

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Babati a legutóbbi négy ZTE–Fehérvár meccsen négy gólt szerzett. Megvan Katona Mátyás és Bárány Donát első NB I-es találata.

2021.08.01 23:10:41

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Most kezdem megérteni, miért lett volna fontos az igazán befolyásos európai élkluboknak, hogy a Szuperliga-sorozat már az idén útjára induljon. Mára ugyanis mulatós szintre süllyedtek az egykoron tekintélyt jelentő nemzetközi kupaviadalok...

2021.08.01 19:24:41

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE (összefoglaló), MURÁNYI DOMONKOS (percről percre)

Paprikás hangulatban ért véget a mérkőzés, a lila-fehérek csak szépíteni tudtak 0–2 után.

2021.08.01 17:25:29

Labdarúgó NB I VAJDA GYÖRGY (összefoglaló), RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

Többet támadott a Fehérvár, a vezetést is megszerezte, de a jól védekező ZTE nem hagyta magát, és kiegyenlített.

2021.08.01 07:49:02

Labdarúgó NB I BORSOS LÁSZLÓ

„Remélem, hogy lesznek köztük, akik nemzetközi szinten is megállják a helyüket, mint Sallai, Kleinheisler vagy Gyurcsó.”