FTC: Budapesten tárgyalnak a Leverkusen neveltjével – sajtóhír

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.05.15. 19:24
null
Makreckis a harmadosztályú Dortmund II-ben is futballozott korábban (Fotó: Getty Images)
Egybehangzó bolgár sajtóértesülések szerint a Ferencvárosban folytathatja pályafutását a Pirin Blagoevgrad 23 éves, marokkói-lett középpályása, a lejáró szerződésű Cebrail Makreckis.

 

Több bolgár portál, így a fakti.bg és a hírt először közlő Kota Sport is arról ír, hogy a Németországban született, lett-marokkói származású, korábbi lett U-válogatott Cebrail Makreckis a héten Budapesten tárgyal a Ferencvárossal. A beszámolók szerint a bolgár élvonal alsóházi rájátszásában a bennmaradásért küzdő Pirin Blagoevgradban ebben az idényben 24 tétmeccsen egy gólt szerző középpályás iránt a CSZKA és a Levszki Szófia is érdeklődik, de a lejáró szerződésű labdarúgó a Fradi ajánlatát részesítené előnyben, ezért utazott Magyarországra.

Az aacheni születésű, a Transfermarkt által 250 ezer euróra becsült Makreckis a Bayer Leverkusen utánpótlásában nevelkedett, 2019-ig végigjárta a klub korosztályos együtteseit, majd több alacsonyabb osztályú német csapatnál is megfordult, játszott a Bonner SC-ben, a Borussia Dortmund II-ben és a Viktoria Berlinben is, mielőtt tavaly nyáron Bulgáriába szerződött.

A Ferencváros sajtóhíreket nem kommentál, de a Nemzeti Sport is úgy értesült, hogy a magyar bajnok tárgyalásokat folytat a középpályás szerződtetéséről.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik