Felkészülés: szerb csapatot vert a Kisvárda, ikszelt a Paks

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.01.17. 16:17
null
Két meccs, két győzelem a Kisvárda mérlege az edzőtáborban (Fotó: kisvardafc.hu)
Második felkészülési mérkőzését is megnyerte a labdarúgó NB I-ben érdekelt Kisvárda Master Good. Az észak-magyarországi gárda a szerb Radnicski Kragujevacot verte meg 2–1-re. A másik kora délutáni edzőmeccsen a Paksi FC gól nélküli döntetlent játszott az Union Luxembourggal.

 

A 33. percben emberelőnybe került a Kisvárda a szerb pontvadászat 8. helyezettje ellen – a két csapat közös megegyezése alapján a Radnicski 11 emberrel folytatta a játékot a szünet után –, majd négy perc alatt kétszer is betalált. Először Vida Kristopher váltotta gólra Ilievszki átadását, majd a gólpasszt adó macedón csatár a hálóba fejelte Leoni szögletét. A fordulás után Csolovics 20 méteres átlövése utat talált Hindrich kapujába, több gól pedig ezután már nem született – egygólos győzelmet aratott a Kisvárda.

A luxemburgi élvonal 4. helyén álló Union Luxembourg volt a Paks ellenfele az atomvárosiak utolsó felkészülési mérkőzésén. A paksi klubhonlap beszámolója szerint a találkozón Waltner Róbert tanítványai futballoztak fölényben, de gól nem esett Belekben.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Kisvárda–Radnicski Kragujevac (szerb) 2–1
(2–0)
Törökország
KISVÁRDA:
Hindrich – Hej, Kovacic (Vranjanin, a szünetben), Széles I. (Jovicic, 62.), Leoni (Stefan, 80.) – Lucas (Melnik, 62.), Karabeljov (Ötvös, 62.) – Navrátil (Czérna, a szünetben), Szpaszics (Makowski, 62.), Vida K. (Camaj, 62.) – Ilievszki (Mesanovic, 62.)
Gólszerző: Vida K. (34.), Ilievszki (37.), ill. Csolovics (49.)

Paksi FC–Union Luxembourg (luxemburgi) 0–0
Törökország
PAKS:
Simon – Osváth (Vas, a szünetben), Kinyik, Kádár, Szabó J. (Kovács, a szünetben) – Windecker (Haris, a szünetben), Balogh B. (Nyári, 70.), Papp K. (Gyurkits, a szünetben) – Sajbán (Haraszti, a szünetben), Varga B. (Hahn, 61.), Bőle (Horváth, 70.). Vezetőedző:Waltner Róbert

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik