Felkészülés: a szerb csatárok szállították a Vidi győzelmét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.18. 18:57
Második nyári felkészülési meccsét is megnyerte a Videoton labdarúgócsapata: a székesfehérvári együttes Marko Scsepovics és Danko Lazovics góljainak is köszönhetően 3–0-ra legyőzte a szlovák bajnokságban harmadik helyen végző MFK Ruzomberokot.

A Videoton korán, már a 12. percben megszerezte a vezetést, amikor Asmir Suljic kiugratása után Marko Scsepovics tizenhárom méterről a kapu bal oldalába helyezett. Az ivószünetet követően megszületett a székesfehérváriak második találata is, Danko Lazovics higgadtan fejezett be egy szépen felépített támadást.Marko Scsepovics tizenhárom méterről a kapu bal oldalába helyezett. Az ivószünetet követően megszületett a székesfehérváriak második találata is, Danko Lazovics higgadtan fejezett be egy szépen felépített támadást.

A háromgólos különbség az 56. percben alakult ki, Scsepovics remek ütemben érkezett Stopira beadására, de a labda végül Jozef Menichről pattant a kapuba.

A hátralévő időben Marko Nikolics minden kezdőjátékosát lecserélte, az eredmény viszont már nem változott, így a Videoton az albán bronzérmes KF Skënderbeu után a szlovák bajnokság harmadik helyezettjét is legyőzte. A fehérváriak eddigi egyetlen nyári szerzeménye, Tamás Krisztián ezúttal csereként lépett pályára.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Videoton–MFK Ruzomberok (szlovák) 3–0 (2–0)
Gyanafalva (Jennersdorf).
VIDEOTON:
Kovácsik (Horváth T., 59.) – Nego (Kovács I., 59.), Juhász R. (Mocsi, 68.), Fejes (Burka, 68.), Stopira (Tamás K., 68.) – Bódi (Szolnoki, a szünetben), Varga J. (Barczi, 68.), A. Hadzic (Pátkai, 59.), Suljic (Szabó, 68.) – Scsepovics (Géresi, 68.), Lazovics (Maric, 59.)
Gólszerző: Scsepovics (17.), Lazovics (32.), Menich (56. – öngól)
Forrás: vidi.hu

A VIDEOTON FC NYÁRI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete: június 8.
Edzőtábor: június 12–21., Szentelek (Stegersbach, Ausztria)
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Június 15., Gornja Radgona (Szlovénia): Videoton–KF Skënderbeu (albán) 1–0 (Scsepovics)
Június 18., Gyanafalva (Jennersdorf): Videoton–MFK Ruzomberok (szlovák) 3–0
Június 21., 17.00, Szentelek: Videoton–Inter Zapresic (horvát)
Június 22., 16.30, Dietersdorf am Gnasbach: Videoton–FK Rosztov (orosz)
Paks–Videoton (időpont nélkül)
A többi még nem ismert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik