Felkészülés: a Fehérvár öt góllal győzött a Dunaújváros ellen

T. N.T. N.
Vágólapra másolva!
2022.06.24. 19:42
null
Öt góllal nyert a Fehérvár (Fotó. Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap)
Michael Boris, a Mol Fehérvár vezetőedzője számos 17 és 20 éves labdarúgónak bizalmat szavazott a Dunaújváros ellen megnyert tesztmérkőzésen.

Fölényes győzelmet aratott első nyári felkészülési mérkőzésén a Mol Fehérvár. Michael Boris vezetőedző együttese az NB III Közép-csoportjában szereplő Dunaújváros otthonában lépett pályára, és a szakember több fiatalnak is bizalmat szavazott. A kezdőcsapatban kapott helyet két húszéves, az előző szezonban a klub második számú csapatában futballozó játékos, Berekali Márk és Vágó Gábor.

A második félidőben aztán az egyaránt 17 esztendős Horváth Gergő, Csepregi Barnabás és Babos Bence is lehetőséget kapott, s az ugyancsak bevetett Papp Milán is még csak húszéves. A piros-kékek végül 5–0-ra nyertek, az első gólt Ivan Petrjak szerezte, míg az említett fiatalok közül Babos Bence és Papp Milán is betalált.

A fehérváriak július 3. és 15. között Ausztriában folytatják a felkészülést, július 21-én pedig már az azeri Qabala ellen játszanak Európa-konferencialiga-mérkőzést Székesfehérváron.

Egyébiránt a pénteki meccsen már a szerdán kinevezett Horváth Ferenc irányította a Dunaújvárost.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Dunaújváros–Mol Fehérvár 0–5 (0–1)
Dunaújváros

MOL FEHÉRVÁR, 1. félidő: Kovács D. (Rockov) – Alef, Lüftner, Vágó G. – Kojnok, Kovács I., Makarenko, Berekali – Csoboth, Petrjak – Bamgboye. 2. félidő: Rockov – Papp M., Lüftner (Horváth G.), Sabanov -– Kojnok (Farkas M.), Pinto, Lednev, Hangya – Csoboth (Csepregi), Dárdai – Babos B.
G: Petrjak, Babos B., Dárdai, Hangya, Papp M.

A MOL FEHÉRVÁR FC FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
Felkészülés kezdése:
június 11.
Edzőtábor: Ausztria, július 3–15.
Felkészülési mérkőzés
Június 24. Dunaújváros FC (NB III)–Mol Fehérvár FC 0–5 (Petrjak, Babos B., Dárdai, Hangya, Papp M.)
A teljes felkészülési program még nem ismert.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik