Fehérvár: Zivzivadze külföldre mehet, ötszörös bajnok vinné – sajtóhír

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.01.12. 08:54
null
A sport5.co.il szerint Zivzivadze Izraelbe szerződhet (Forrás: sport5.co.il/Getty Images)
Izraeli sajtóhírek szerint a Hapoel Beer-Seva kölcsönvenné a Mol Fehérvár grúz válogatott csatárát, Budu Zivzivadzét.

 

A sport5.co.il híre szerint a Mol Fehérvár grúz válogatott csatára, Budu Zivzivadzét szerződtetné az ötszörös izraeli bajnok, legutóbb ezüstérmes, most pedig 3. helyen álló Hapoel Beer-Seva. Az izraeli portál szerint a csatárt első lépésben kölcsönvenné a klub.

A Nemzeti Sport Online több forrásból is úgy értesült, hogy a Hapoel szeretné minél előbb soraiban tudni Zivzivadzét, akit már a napokban orvosi vizsgálatra is hívnának Izraelbe, feltéve, hogy sikerül megállapodni az átigazolásáról a Mol Fehérvárral.

Mint ismeretes, Zivzivadzét az őszi szezonban Fehérváron a második csapathoz irányították, és az NB I-ben tíz bajnokin csak egy gól szerzett ebben az idényben, így nem lenne meglepő a távozása. Az NB III-ban egyébként meg is sérült novemberben (vállsérülést szenvedett), de a sikeres műtét rehabilitáció után már újra edzhet.

A napokban a csatár a közösségi felületén egyébként már megosztott egy képet az isztambuli reptérről, amire a szurkolók azt hihették, hogy Törökország felé veszi az irányt, de valójában ott szokott átszállni, amikor a hazájából visszatér Magyarországra. Zivzivadze jelenleg is Fehérváron tartózkodik és a második csapattal edz (miközben az első csapat Horvátországban edzőtáborozik). Azonban, ha a Hapoel Beer Sevának sikerül megegyeznie a Fehérvárral, akkor hamarosan Izrael lehet az új úti célja.


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A MOL FEHÉRVÁR FC-NÉL
Érkezők: Tobias Christensen (norvég, Valerenga – Norvégia)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérnek: Szabó Levente (Kecskeméti TE)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Malcom Edjouma (francia-marokkói, FCSB – Románia), Szappanos Péter (Bp. Honvéd), Andrian Kraev (bolgár, Levszki Szófia – Bulgária)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz: Bohdan Lednev (ukrán, Dinamo Kijev – Ukrajna, lejár a kölcsönszerződése)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Budu Zivzivadze (grúz, Hapoel Beer-Seva – Izrael)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik