Fehérvár: Sabovic itt volt, mégis Törökországba igazolhat – sajtóhír

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2021.01.30. 09:17
null
A legfrissebb hírek szerint Besard Sabovic (szemben) mégsem lesz a Mol Fehérvár játékosa (Fotó: Getty Images, archív)
Korábban svéd és norvég sajtóhírek alapján már beszámoltunk róla, hogy két északi kiszemeltje is van a Mol Fehérvárnak, a svéd U21-es válogatott középpályás, Besard Sabovic és a norvég U20-as válogatott védő, John Kitolano, ám most úgy tűnik, egyikük sem lesz a magyar csapat játékosa.

 

A svéd SportExpressen arról ír, hogy a legutóbbi idényben, a Mjällbyben 27 bajnokin négy gólt szerző Besard Sabovic tíz napja szóban megegyezett a Mol Fehérvárral, s el is utazott Magyarországra orvosi vizsgálatra, és hogy aláírja a három és fél éves szerződését.

Közben azonban Törökországból is befutott hozzá egy ajánlat, a Süper Ligben 19. helyen álló Kayserisportól, és jelen állás szerint a török klubhoz igazolhat, hamarosan csatlakozhat a csapathoz.

A Nemzeti Sport Online úgy tudja, Sabovic valóban Magyarországon járt, de nem írt alá a Fehérvárhoz, és már tovább is utazott, valószínűleg Törökországba...

A Fehérvárral az északi sajtóban szintén hírbe hozott, norvég U-válogatott John Kitolano az angol Wolverhampton kölcsönjátékosaként az Oddban szerepelt az ősszel, és a klubok a napokban bejelentették, hogy végleg Norvégiába szerződött.

TÉLIJÁTÉKOSMOZGÁS A MOL FEHÉRVÁR FC-NÉL
Érkezők: Dárdai Pál(magyar-német, Hertha BSC – Németország)
Kölcsönbe érkezők: Tordai Árpád (magyar-román, FC Viitorul – Románia)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Gaius Makouta (kongói, Sporting Braga – Portugália, legutóbb kölcsönben PFK Beroe – Bulgária)
Távozók: Futács Márkó (ZTE FC, szabadon igazolhatóként), Boban Nikolov (északmacedón, Lecce – Olaszország)
Kölcsönbe távozók: Géresi Krisztián (PAFC) Tamás Olivér (Paksi FC), Zeke Márió (Budafoki MTE), Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Elek Ákos

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik