V. J. 2022.01.22 22:00 Frissítve: 2022.01.22 22:09

Fehérvár: fél évre kölcsönadták a szerb válogatott kapust

A labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár FC fél évre kölcsönadta kapusát, Emil Rockovot a szerb Szuperligában szereplő FK Vojvodinának.

 

Emil Rockovot kölcsönadják (Fotó: Dömötör Csaba)

 

Emil Rockov 2020 nyarán érkezett a Vidihez, amelynek színeiben azóta 19 mérkőzésen szerepelt. A magyar állampolgársággal is rendelkező, egyszeres szerb válogatott kapus karrierjét az elmúlt hónapokban ágyéki csonthártyagyulladás hátráltatta, s csak december közepe óta tudott ismét teljes értékű edzésmunkát végezni.

A játékos egyelőre nem tér vissza a pályára fehérvári mezben, klubja ugyanis a jelenlegi idény végéig kölcsönadta előző állomáshelyére, nevelőegyesületének, az újvidéki Vojvodinának.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A MOL FEHÉRVÁR FC-NÉL
Érkezők: 
Kölcsönbe érkezők: Peter Zulj (osztrák, Istanbul Basaksehir – Törökország), Bohdan Ljednjev (ukrán, Dinamo Kijev – Ukrajna)
Kölcsönből visszatérők:
Evandro (brazil, Proleter – Szerbia), Géresi Krisztián (Puskás Akadémia)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Horváth Barnabás
Kiszemeltek: Geor­gij Citaisvili
(FK Csornomorec Odessza – Ukrajna), Przemyslaw Wisniewski (Górnik Zabrze – Lengyelország)
Távozók: Viszar Muszliu (északmacedón, Ingolstadt – Németország)
Kölcsönbe távozók: Halmai Ádám (budaörsi kölcsön után ZTE FC), Nyári Patrik (III. Kerületi TVE), Emil Rockov (szerb, FK Vojvodina – Szerbia), Zsóri Dániel (ZTE FC)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

2022.05.25 23:43:11

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Nem volt akkora bolondság, amikor Bernd Storck elkezdte mérni, elemezni, mit tudnak a legjobb magyar játékosok – mára csak kiderült, hogy az NB I-es futballpályákon sem csak védőkkel vagy éppen a csatárokkal, hanem a tudománnyal is versenyt kell futni.

2022.05.23 21:28:44

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Nem az anyagiak motiválják elsősorban.

2022.05.23 07:57:30

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

Bozsik Péter: Egerszegen dolgozni a bajnoki címünket hozó idényben maga volt a mámor!

2022.05.22 22:41:57

Labdarúgó NB I KUN ZOLTÁN

ALAPVONAL. Mert utólag már nagyon könnyű volt belemagyarázni, hogy a nagyképű magyar futballista nyilván úgy gondolta, majd jól megszívatja a BEK-győztes olaszt, emelget, esernyőzik, meg brazil körözik, és tessék, mekkorát koppant – természetesen szó sem volt ilyesmiről, a legjobbnak tetsző helyzetkezelés ért igazán kellemetlen véget.