nemzetisport.hu 2013.07.09 20:30 Frissítve: 2014.11.09 02:44

ETO: az Admira bontott Mevoungouval, Győrbe küldte

Az osztrák élvonalbeli Admira Wacker labdarúgócsapata hivatalos honlapján tudatta: azonnali hatállyal távozik kameruni középpályása, Patrick Mevoungou. Az Admira közleménye szerint Mevoungou a Győri ETO FC-nél folytatja pályafutását – az ETO még nem jelentette be hivatalosan a védekező középpályás megszerzését.

„Patrick Mevoungou azonnali hatállyal elhagyja az FC Admira Wacker Mödling csapatát. Az Admira a játékos több súlyos fegyelmezetlensége és önkényesen meghosszabbított szabadsága után úgy döntött, hogy szerződést bont vele. Sikerült gyorsan minden félnek megfelelő megoldást találni: Mevoungou azonnali hatállyal a magyar Győri ETO FC csapatához igazol. Az orvosi vizsgálatokon már tegnap átesett. A négyszeres magyar bajnokkal gyorsan sikerült megállapodni.” – tudatta az Admira hivatalos közleményben.

Az osztrák közleményre „rímel” Klement Tibor győri ügyvezető nb1.hu-nak adott nyilatkozata is.

„A szerződést még nem írtuk alá, de a klubbal már megállapodtunk az átigazolásról. Lázok János egyelőre a Paks játékosa, így a két BL-mérkőzésre sem nevezhettük be, a játékosok listáját hétfőn kellett elküldenünk a szövetségnek.”

A Nemzeti Sport Online elsőként számolt be arról, hogy Mevoungou lehet a győriek egyik nyári szerzeménye. A 27 éves kameruni védekező középpályás 2010-ben hazája válogatottjában is bemutatkozhatott, tagja volt a nemzeti csapat bő világbajnoki keretének is, bár a Dél-Afrikába utazó huszonhármak közé már nem került be.

2021.06.13 23:16:43

Labdarúgó NB I BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL. Olyan országban élünk, amelyben a klubtörténeti sikerek sem jelentik automatikusan azt, hogy a futballedző megtarthatja az állását és építheti tovább eredményesen, amit elkezdett.

2021.06.09 21:15:35

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Habitusához közelebb áll, hogy a bajnoki címért küzd.

2021.06.06 22:04:49

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Peter Stögert is tisztelem, esetében egyelőre csak az eredményei miatt tehetem.