DVTK: tíz bajnokin öt gól – válogatott meghívót kapott a légiós

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.14. 16:03
Pályafutása során első alkalommal kapott meghívót hazája felnőtt nemzeti csapatába Florent Hasani, a DVTK 21 éves koszovói középpályása – számolt be hivatalos honlapján a miskolci együttes.

Koszovó március 21-én felkészülési mérkőzést játszik Dániával, majd március 25-én Bulgáriát fogadja a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének A-csoportjában. Amennyiben pályára lép, Hasani lesz a DVTK 22. felnőttválogatott labdarúgója.

Florent Hasani 2018 nyarán érkezett a DVTK-hoz, 22 bajnokin öt gólt szerzett és egy gólpasszt adott az együttesben, mindegyiket a legutóbbi tíz pályára lépésén.

„Bernard Challandes szövetségi kapitány folyamatosan figyelemmel kíséri az interneten a mérkőzéseimet. (…) Decemberben személyesen is találkoztunk Koszovóban, ahol arról biztosított, ha így folytatom, akkor számíthatok a meghívóra. Elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy az U17-es, az U19-es és az U21-es válogatott után a felnőttek között is kerettag lehetek. Szeretném megmutatni a tudásom az edzéseken, és bízom benne, játéklehetőséget kapok a Dánia elleni felkészülési mérkőzésen. Ezt követően mi is elkezdjük az Európa-bajnoki selejtezősorozatot, elsőként Bulgária válogatottját fogadjuk” – nyilatkozta a dvtk.eu-nak Hasani.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik