DVTK: százmilliós megállapodás a Volkswagennel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.23. 15:53
A Porsche Hungária Kft. a Volkswagenen keresztül százmillió forint értékű megállapodást kötött az NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK-val. Az egyéves megállapodás értelmében a vállalat 26 autót bocsát a klub rendelkezésére.

Mint arról beszámoltunk, a Volkswagen és a DVTK szorosabbra fűzte megállapodását, a Miskolc Autó ugyanisévek óta támogatta a klubot, amelyet mostantól a központ, azaz a Porsche Hungária is szponzorál.Mint arról beszámoltunk, a Volkswagen és a DVTK szorosabbra fűzte megállapodását, a Miskolc Autó ugyanisévek óta támogatta a klubot, amelyet mostantól a központ, azaz a Porsche Hungária is szponzorál.

„Montecuccoli tábornok szerint pénz, pénz és pénz kell a háborúhoz, és a foci ugyan nem háború, de a pénz mindig jól jön, amiből fejleszteni lehet a csapatot, a klubot. Azonban a Volkswagen szerepvállalása elsősorban mégsem a pénz, hanem az üzenet miatt nagyon fontos. Az MLSZ központi bevételeiből származó összeg növekedése után újabb kihívások állnak a labdarúgás előtt: a társadalmi megítélést kell javítani” – mondta a bejelentéskor Kiss János, Miskolc alpolgármestere.

„Egyéves szerződést kötünk a Porsche Hungária Kft.-vel, ennek keretében huszonhat Volkswagen autót kapunk használatra. A Volkswagen logója felkerül a mezre, ezen kívül a DVTK marketing csatornáin népszerűsítjük a márkát. Az elmúlt években a DVTK múltjának, a népes szurkolótábornak, az elért eredményeknek és az itt dolgozó kollégáknak köszönhetően olyan értékes brand lett a DVTK, ami a Porsche Hungária számára is vonzó lett” – mondta Sántha Gergely, a csapatot működtető cég ügyvezetője.

A Porsche Hungária részéről Eppel János elmondta, a vállalatnál megvan a szándék az egyéves megállapodás meghosszabbítására.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik